DOLAR 32,3278 0.23%
EURO 35,1117 -0.07%
ALTIN 2.300,051,00
BITCOIN 23121412,54%
Ağrı

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı, Murat Ailesine Sıcak Bir Yuva İçin Kenetlendi

Ağrı, Murat Ailesine Sıcak Bir Yuva İçin Kenetlendi

ABONE OL
00:20 | 18 Aralık 2020 00:20
Ağrı, Murat Ailesine Sıcak Bir Yuva İçin Kenetlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AĞRI-MURAT  ailesi gece evlerinde çıkan yangına uykularında yakalanmışlardı, maalesef o yangında evlatlarını yangından kurtarmak isteyen baba Özgür Murat ve iki evladı alevler arasında kalarak feci şekilde can verirken geride, yaralı anne ve 3 evladı ile birlikte büyük bir acı ve hüzün bıraktılar.

Yangında her şeyini kaybeden Murat ailesinin anne ve üç evladı için, Kızılay Ağrı Şubesi tarafından başlatılan ”Sıcak bir yuva” kampanyası büyük ses getirdi ve aile için kampanya sonucunda toplam 299 bin 586 TL toplandı.

Kızılay binasında düzenlenen,” Ev Yardım Kampanyasının” kapanış programında basın açıklaması yapan Kızılay Ağrı Şube Başkanı Orhan Tatlı, Kızılay tarafından başlatılan bu kampanyayı Ağrı halkının sahiplendiğini ve aileye yardımcı olabilmek için seferber olduklarını dile getirirken, yardım kampanyasının sona ermesine rağmen aileye bağışlar devam ediyor, gelen bağışların Murat ailesine verileceğini  ifade etti.

Kızılay Ağrı Şube Başkanı Orhan Tatlı, insanların aileye yardım edebilmek için hesabında kalan son parayı bile gönderdiğini vurgulayarak, “Yaptığımız bu kampanya çok muazzam bir etki gösterdi.” Türkiye’nin tamamının, yurtdışında yaşayan ve yıllar önce bu memleketten ayrılmış olan tüm insanların gönlünün ve kalbinin harekete geçmesini sağladı. Bizi arayıp ağlayarak ne yapabiliriz diye çırpınırcasına irtibata geçtiler. Kampanyanın birinci gününde 231 tane bağışçımız kampanya destek verdik. Kampanyanın bugün geldiği son noktada bin 591 tane bağışçımız bu işe destek verdi gönül verdi. Şimdi toplanan bağışlarla ailenin istediği yerden kendilerine ev alınacaktır.

Kızılay tarafından başlatılan bu kampanyayı Ağrı halkının sahiplendiğini ve aileye yardımcı olabilmek için seferber olduklarını dile getirdi. -AĞRI

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.