DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2076797-0,83%
Ağrı
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı Müftüsü Celal Büyük, Gençlik Söyleşileri’nde

Ağrı Müftüsü Celal Büyük, Gençlik Söyleşileri’nde

ABONE OL
09:34 | 02 Haziran 2022 09:34
Ağrı Müftüsü Celal Büyük, Gençlik Söyleşileri’nde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı İl Müftülüğü merkez ve ilçelerde lise öğrencilerine yönelik “Gençlik Söyleşileri” düzenliyor. Bu kapsamda Ağrı İl Müftüsü Celal Büyük, Hamur Başsavcı İhsan Eroğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen “Geleceğe Dair Hayallerim Var” konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı.

Liseli gençlerle bir araya gelen Müftü Büyük, “Gençlik dönemi bir daha geri gelmeyen ve yapılan güzel işlerin hayatın diğer dönemlerine göre en kıymetli dönemidir.  Bu sebeple yaşamış olduğunuz topluma karşı görev ve sorumluluklarınızın olduğu bilinciyle yaşamalısınız. Yüce Rabbimiz Kur’an’da ‘İnsan için ancak çalıştığının karşılığı vardır’ buyuruyor. Öyleyse gelecek hedeflerinize ulaşmak ve ülkenin geleceği olabilmek için gençlik dönemini çok iyi geçirmeniz gerekmektedir. Sizler, ben kimim? Dünyadaki görevim nedir? Hedefim ve amacım nedir? Sorularını kendinize sorar ve cevabını ararsanız o zaman hayatınızdaki değişimi göreceksiniz.” dedi.

Öte yandan Müftü Büyük, Hamur İlçe Müftülüğüne bağlı Gül Bahçe 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda eğitim gören minik öğrencileri ziyaret etti. Hamur programında Müftü Büyük’e İlçe Müftüsü Mustafa Kuş eşlik etti.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.