DOLAR 32,3395 0.17%
EURO 35,1839 -0.03%
ALTIN 2.244,910,07
BITCOIN 2131016-2,07%
Ağrı

HAFİF KAR YAĞIŞLI

05:42

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı Milli Eğitim Müdürü Kökrek, Gençlerin Mutluluklarına Ortak Oldu!

Ağrı Milli Eğitim Müdürü Kökrek, Gençlerin Mutluluklarına Ortak Oldu!

ABONE OL
18:34 | 20 Mayıs 2022 18:34
Ağrı Milli Eğitim Müdürü Kökrek, Gençlerin Mutluluklarına Ortak Oldu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, yetiştirme yurdu ile sevgi evleri sitelerinde büyüyen ve iş hayatına atanan gençlerin nişan ve kız isteme törenlerine katılarak aile birliğini oluşturmalarına öncülük etti.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, göreve başladığı günden itibaren okul öncesi, meslek liseleri, kentin eğitim kalitesinin artırılması, nitelikli eğitimi ve akademik başarının sağlanması amacıyla gece gündüz demeden fedakârca çalışıyor.

Yoğun mesai sonrasında yetiştirme yurdu ile sevgi evleri sitelerinde büyüyen ve iş hayatına atanarak Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görev yapan gençlerin nişan ve kız isteme törenlerine katılarak  aile kurmalarına destek ve katkılar sağlıyor. İlk olarak yetiştirme yurdu ile sevgi evleri sitelerinde büyüyen ve Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde memur olarak görev yapan Ömer Polat ile Hülya Kotan çiftinin nişan merasimine katılarak nişan yüzüklerini takan Kökrek, çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Daha sonra sevgi evleri sitelerinde büyüyen ve aynı müdürlükte memurluk görevini yapan Serkan Yolcu ile Dilek Güven çiftinin evliliğe ilk adımı olan kız isteme töreni için Patnos ilçesine bağlı Çukurbağ Köyü’ne giden Kökrek, burada Güven ailesi ile bir araya gelerek bir süre görüştü. Dilek’i dayısından Serkan’a isteyen ve yüzüklerini takarak çifti tebrik eden Kökrek, genç çiftlerin mutlu gününde yanlarında olmak istediklerini belirtti.

Çiftlerin maddi ve manevi her zaman yanlarında olduklarını dile getiren Kökrek, çiftlere ömür boyu mutluluklar temennisinde bulundu. Davetliler yöresel şarkılar eşliğinde oyun oynayıp halay çekerken, çiftler sevinçlerine ortak olan ve mutlu günlerinde yanlarında olduklarından dolayı İl Müdürü Kökrek ve davetlilere teşekkür etti.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.