DOLAR 32,5146 -0.1%
EURO 34,9638 0.33%
ALTIN 2.434,420,48
BITCOIN 2084060-0,90%
Ağrı
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Lise ziyaretinde bulundu

Ağrı Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Lise ziyaretinde bulundu

ABONE OL
11:04 | 26 Ekim 2021 11:04
Ağrı Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Lise ziyaretinde bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Nurettin Dolgun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti. Ziyareti esnasında üretilen çalışmaları inceledi.

 

Nurettin Dolgun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret eden Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, öğretmen ve öğrenciler tarafından atölyelerde İl merkezindeki okulların güvenliğini sağlamak amacıyla üretilen demir korkulukları inceleme fırsatında bulundu. Lisede üretilen ve “Kütüphanesi olmayan okul kalmasın” projesi kapsamında il genelindeki tüm okullara kurulmak üzere hazırlanan kütüphanelerin rafları ve kent genelindeki vatandaşların, öğretmen ve öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla bir günde 200 bin maske üretmeyi hedefleyen cihaz kurulumlarını inceledi.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Kökrek, Ağrı Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Özmüş’ten hazırlıklar ve çalışmalara ilişkin bilgiler alarak çalışmaların hızlanması talimatını verdi. Öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet edip çalışmalarında başarılar dileyen Kökrek, meslek liselerinin fabrika gibi çalışacağını, öğrencilerin hem okuyacağını hem de okul harçlığı ile günlük ihtiyaçlarını karşılaşacakları şekilde para kazanacaklarını söyledi.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.