DOLAR 32,5162 0.21%
EURO 34,8558 0.36%
ALTIN 2.487,131,02
BITCOIN 1997325-3,18%
Ağrı
15°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’nde Erkan Kösedağ dönemi başladı!

Ağrı Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’nde Erkan Kösedağ dönemi başladı!

ABONE OL
18:00 | 27 Şubat 2023 18:00
Ağrı Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’nde Erkan Kösedağ dönemi başladı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı’da 18 yıl boyunca Kültür ve Turizm İl Müdürü olarak görev yapan Ebumuhsin Bulut’un Ankara’da göreve başlamasının ardından, Ağrı Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’nde il müdürü olarak Erkan Kösedağ göreve başladı.

Ağrı’da Kültür ve Turizm İl Müdürlüğünde 18 yıl sonra görev değişimi yaşandı. Ağrı’nın deneyimli isimlerinden biri olan Erkan Kösedağ, İl Müdürlüğüne getirildi.  Kösedağ’a ilk ziyaret, Ağrı Barosu’nda iki dönem Baro Başkanlığı yapan, Ağrı Sivil Toplum Platformu Başkanı Av. Mehmet Salih Aydın, Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nihat Aydın ve Emin Aydın tarafından gerçekleştirildi.

Ağrı’da öğretmenlik, okul müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Spor Koordinatörü ve İl Yazı İşleri Müdürlüğü görevlerinde bulunduktan sonra Kültür ve Turizm İl Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Erkan Kösedağ, çıkardığı kitaplar, sivil toplum örgütlerindeki çalışmaları ve spor adamlı kimliğiyle de ön plana çıkan bir isim oldu.

Yaklaşık 17 yıldır Ağrı Amatör Spor Kulüpleri federasyon Başkanlığı yapan Kösedağ, İnternet Gazetecileri Derneği, Ağrı Kültür Eğitim Turizm Gençlik Derneği, Ağrı Spor Kulübü, Ağrı Sivil Toplum Platformu gibi sivil toplum alanlarında kurucu olarak görev yaptı. Ağrı’nın Yüzü, Ağrı Dağı 5137, Ahmed-i Hani’nin Hayatı, Nuh’un Gemisi Asrın Keşfi gibi kitap çalışmaları ile Ağrı’nın kültür alanına önemli katkılar sunan Kösedağ, bir çok projeyi başarı ile yürüttü.

Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevini başarı ile yöneteceğine inandığımız Erkan Kösedağ’a başarılar diliyoruz.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.