DOLAR 32,6023 0.38%
EURO 34,7624 0.02%
ALTIN 2.496,580,51
BITCOIN 20252132,11%
Ağrı
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı İl Müftüsü Tandoğan Topçu’dan Teşekkür Mesajı

Ağrı İl Müftüsü Tandoğan Topçu’dan Teşekkür Mesajı

ABONE OL
12:34 | 27 Mart 2021 12:34
Ağrı İl Müftüsü Tandoğan Topçu’dan Teşekkür Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı İl Müftüsü  Tandoğan Topçu’nun Teşekkür Mesajı

Şubat ayında geçirdiği kalp krizi sonrasın da, Erzurum Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan baypas ameliyatı ile sağlığına tekrar kavuştu. Topçu’yu yaşadığı sağlık sorunu sürecinde ve tekrar sağlığına kavuşma yolunda kendini yalnız bırakmayan tüm dostları için kendi sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı yayımladı.

Topçu mesajında şu ifadelerine yer verdi:

Muhterem hocalarım, büyüklerim, dostlarım, arkadaşlarım, meslektaşlarım, mesâi arkadaşlarım, akrabâm, hanımefendiler, beyefendiler; geçtiğimiz ay bir kalp rahatsızlığı yaşadım ve açık kalp ameliyatı oldum. Tabi bu süreç esnasında sosyal medya araçları ile bizim için hayır dua, şifâ, iyi dilek ve temennilerde bulundunuz, biz bunları hissettik elhamdülillah. Sizlere çok çok teşekkür ederiz. İyiki varsınız, Allah sizlere, âilenize ve sevdiklerinize böyle kederler yaşatmasın, bizler için yapmış olduğunuz duâların aynısını bizler de sizler için yapıyoruz.

Gönül isterdi ki her birinize ayrı ayrı dönüş yapabilelim, ancak bu mümkün olmadı, bunun için herbirinizin ayrı ayrı hoşgörüsüne sığınıyor, helallik diliyorum.

Sağlık durumum şuan itibariyle çok şükür duâlarınızla daha iyiye gidiyor, ilk fırsatta bu mesajı sizlerle paylaşmak istedim.

Bu vesîle ile Berat gecemizi tebrik eder, beratımıza vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim.

Herbirinize ayrı ayrı en kalbî selam ve saygılarımı arz ediyorum.

Tandoğan TOPÇU

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.