DOLAR 32,5996 0.35%
EURO 34,8177 0.17%
ALTIN 2.511,681,11
BITCOIN 20928571,73%
Ağrı
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı İl Müftüsü Büyük, Ağrılı hayırseverlerle bir arada!

Ağrı İl Müftüsü Büyük, Ağrılı hayırseverlerle bir arada!

ABONE OL
16:34 | 16 Ekim 2022 16:34
Ağrı İl Müftüsü Büyük, Ağrılı hayırseverlerle bir arada!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı İl Müftüsü Celal Büyük “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” kapsamında düzenlenen programda Ağrılı hayırseverler, kanaat önderleri ve din görevlileriyle bir araya geldi.

Kur’an’ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantıda konuşan Ağrı İl Müftüsü Büyük, “Müftülük olarak ilimizde siz hayırseverlerin destekleriyle camiler, Kur’an kursları gençlik merkezleri yaptık ve bunların sayılarını arttırmaya gayret ediyoruz. Bugün Ağrı’da genç kardeşlerimizin bir araya gelip dini ve milli değerlerini öğrendikleri mekanlar inşa etmeliyiz.

Evlatlarımızın Kur’an’ı Kerim başta olmak üzere değerler eğitimi aldıkları 4-6 yaş Kur’an kurslarımızı arttırmalıyız. Bizler bir taraftan camiler inşa ederken diğer taraftan da camilere cemaat olacak gençleri yetiştirmeliyiz. Zaman zaman Kur’an kurslarımızı ziyaret edin, kurslarda evlatlarımız neler yapıyorlar inanın gördüğünüzde gözleriniz dolacak. Çünkü onları gördüğünüz zaman Ağrı’nın 10 yıl 15 yıl sonrasını göreceksiniz. Şehrin ve ülkenin geleceğini göreceksiniz.

Müslümanlar olarak derdimiz olmalı ve dertlerimize dertlenmekle kalmayıp ayağa kalkmalı ve gayret etmeliyiz. Gelin çocuklarımız için gençlerimiz için yani geleceğimiz için Ağrı olarak bir seferberlik başlatalım ve hep birlikte olarak elimizi taşın altına koyalım.” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.