DOLAR 32,5321 -0.03%
EURO 34,9758 0.34%
ALTIN 2.430,770,33
BITCOIN 2067269-2,34%
Ağrı
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı İl Müftülüğü’nden, ‘Kitap İyileştirir’ Kampanyasına Destek Geldi!

Ağrı İl Müftülüğü’nden, ‘Kitap İyileştirir’ Kampanyasına Destek Geldi!

ABONE OL
12:08 | 12 Ocak 2023 12:08
Ağrı İl Müftülüğü’nden, ‘Kitap İyileştirir’ Kampanyasına Destek Geldi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ceza İnfaz Kurumu Kütüphaneleri için “Kitap İyileştirir” sloganıyla başlatılan kitap bağışı kampanyasına, Ağrı İl Müftülüğü de destek oldu.

Adalet Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında, “Kitap İyileştirir” sloganıyla Ceza İnfaz Kurumları’nda hükümlü ve tutukluların kendilerini geliştirmeleri, boş zamanlarını etkin bir şekilde kullanmaları amacıyla kütüphaneler oluşturulmuştu.

Ağrı’da bu kapsamda açılan kütüphane için Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından “Kitap iyileştirir” sloganıyla kitap bağış kampanyası düzenlendi.

Kampanyaya Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) yayınlarından oluşan kitapları hediye ederek destekte bulunan Ağrı İl Müftüsü Celal Büyük, “Diyanet İşleri Başkanlığımız, toplumun bütün kesimlerine din hizmeti, din eğitimi, manevi danışmanlık ve rehberlik hizmeti sunmaktadır.

Yine Başkanlığımız sahih ve doğru bilgi sunmak amacıyla yazılı, görsel ve dijital yayınlar hazırlayarak toplumun her kesimine din hizmeti sunmaktadır. Bu kapsamda tutuklu ve hükümlülere müftülük olarak manevi danışmanlık ve rehberlik hizmeti vermekte ve DİB yayınlarından oluşan eserleri de istifadelerine sunmaktayız.

Amacımız daha önce suça bulaşan vatandaşlarımızın rehabilitasyon sürecine katkıda bulunarak yeniden suç işlemelerini önlemektir.” açıklamasında bulundu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.