DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2075669-1,34%
Ağrı
15°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Kökrek’ten okullara ziyaret etkinliği

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Kökrek’ten okullara ziyaret etkinliği

ABONE OL
15:08 | 11 Şubat 2022 15:08
Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Kökrek’ten okullara ziyaret etkinliği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Ağrı’nın eğitim öğretim durumunu yerinde görmek ve sorunları tespit etmek amacıyla il merkezindeki okullara ziyarette bulundu.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, eğitim ve öğretimin niteliğini artırmak, okuldaki ihtiyaçları yerinde görmek, yönetici, öğretmen ve öğrencilerle eğitim öğretimdeki durumlarını istişare etmek amacıyla il merkezindeki 15 Nisan İlkokulu, İstiklal İlkokulu, Kasım Bayram Ortaokulu, Piyade Onbaşı Bülent Avşin Anaokulu ve Sevimli Anaokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

İl Müdürü Kökrek, okul yöneticilerinden okullardaki eğitim öğretim durumlarına ilişkin bilgiler alarak anasınıflarını ziyaret etti ve öğrencilerle yakından ilgilendi. Sınıfları gezerek öğrencilerle bir süre sohbet edip onların hedefleri hakkında görüşen Kökrek, daha sonra okul yöneticileri ve öğretmenlerle yaptığı toplantıda, okul yöneticileri ve öğretmenlerin sorun, talep ve önerilerini dinleyerek fikir alışverişinde bulundu.

Eğitim kalitesinin, başarının arttırılması, okullardaki eksikleri yerinde görmek için okullara ziyaretlerin devam edeceğini belirten Kökrek, tüm çalışmaların geleceğin teminatı olan çocuk ve gençler için olduğunu söyledi.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.