DOLAR 32,6023 0.39%
EURO 34,8017 0.17%
ALTIN 2.495,170,45
BITCOIN 20891755,27%
Ağrı
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı için Meteorolojiden Uyarı!

Ağrı için Meteorolojiden Uyarı!

ABONE OL
10:39 | 03 Ocak 2022 10:39
Ağrı için Meteorolojiden Uyarı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Meteoroloji son açıkladığı verilere göre, bugünden itibaren Trabzon ve Rize çevreleri ile Artvin’in kıyı kesimlerinde yağmur, Artvin’in iç kesimleri ile Hakkari çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar yağışı beklenirken, salı gününden itibaren Ağrı’da da kar yağışı olacağı belirtildi.

Yapılan son değerlendirmelere göre, bugün; Van, Gümüşhane, Bayburt, Hakkari, Artvin ve Ardahan’da kar yağışı etkisini gösterecek. Salı günü ise Ağrı, Kastamonu, Çorum, Tokat, Sivas, Gümüşhane, Erzincan, Tunceli, Elazığ, Bingöl, Bayburt, Erzurum, Muş, Şırnak, Hakkari, Van, Bitlis, Iğdır, Kars, Ardahan ve Artvin’de kar yağışı hakim olacak.

Rüzgarın Doğu Akdeniz ile Doğu Anadolu’nun batısında kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (50-70 km/sa) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı Marmara’nın doğusu ile Batı Karadeniz’de 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Rüzgarın genellikle güney ve güneybatı yönlerden, Akdeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, sabah saatlerinde Doğu Akdeniz ile Doğu Anadolu’nun batısında kuvvetli ve kısa süreli fırtına (50-70 km/sa) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

►Ankara: Parçalı ve çok bulutlu 7

►İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu 12

►İzmir: Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu 18

►Adana: Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu 16

►Antalya: Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu 18

►Samsun: Parçalı çok bulutlu 12

►Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde yağmurlu 9

►Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu -2

►Diyarbakır: Parçalı bulutlu 7

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.