DOLAR 32,5666 0.06%
EURO 35,0334 0.44%
ALTIN 2.430,170,30
BITCOIN 2093099-3,47%
Ağrı
21°

AZ BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

  Ağrı Hürses Android Mobil Uygulaması Yayında

  Ağrı Hürses Android Mobil Uygulaması Yayında

ABONE OL
16:04 | 22 Eylül 2019 16:04
  Ağrı Hürses Android Mobil Uygulaması Yayında
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Hürses android mobil uygulaması ile siz değerli okurlarımız için yayına girmiştir, bizlere bugüne kadar göstermiş olduğunuz  yakın ilgi için teşekkürlerimizi sunarken, Hürses Yayın Grubu olarak sizlerin bizi daha rahat  ve hızlı  takip edebilmeniz için teknolojinin kolaylıklarını sizlere sunmaya devam edeceğiz çok yakında İOS  (İPHONE ve  İPAD ) içinde yayına gireceğimizi buradan sizlerle paylaşıyoruz.

Ağrı Hürses artık telefonunuzda! Dünyanın neresinde olursanız olun, Ağrı Haber mobil uygulaması ile gazetenizi alıştığınız şekilde okuyabileceksiniz.

Ağrı Son dakika, Ağrı, Türkiye ve Dünya’daki en önemli haberleri telefonunuzda hızlıca takip etmenizi sağlayan bir haber uygulamasıdır. Ağrı Son dakika haber uygulaması siyaset, politika, magazin, spor, kadın, ekonomi, finans, futbol ve başka birçok kategorideki en önemli haber içeriklerini bir araya getiren benzersiz bir uygulamadır.

Ağrı Son dakika uygulamasını diğer haber uygulamalarından ayıran en önemli özelliği kolay ve anlaşılır bir yapıya sahip olması; aynı zamanda haberleri geldikleri saate göre listelemesidir. Böylece haberler arasında gezinirken en yeni gelen haberi en üstte görürsünüz. Bu da benzersiz bir haber deneyimi yaşatır.

Ağrı Son dakika haber uygulaması ile;

* Zengin içerikteki haberleri geliş saatlerine göre takip edersiniz.

* Haberlerin detaylarını öğrenirsiniz.

* Bir haberden sonraki habere veya önceki habere sağ-sol kaydırma yaparak kolayca geçersiniz.

* İlginizi çeken haberi istediğiniz şekilde paylaşırsınız.

* Ağrı Son dakika haber bildirimleri ile güncel gelişmeleri en hızlı siz öğrenirsiniz.

* Ağrı Son dakika haber widget ile uygulamayı açmadan son gelişmeleri görürsünüz.

Son dakika uygulamasını bedava indirebilirsiniz. Hiçbir özellik için ekstra para ödemek zorunda değilsiniz. Ağrı Son dakika haber programı tamamen bedavadır.

Ağrı Son dakika uygulaması 7 gün 24 saat kesintisiz haber yayını yapar. Her türlü öneri ve şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz..

Telefonunuza indirmek için alttaki linki tıklayınız

.https://play.google.com/store/apps/details?id=net.agrihurses

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.