DOLAR 32,3731 0.14%
EURO 34,9795 -0.29%
ALTIN 2.323,760,20
BITCOIN 22804791,40%
Ağrı

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı Heyeti Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ı Ziyaret Etti

Ağrı Heyeti Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ı Ziyaret Etti

ABONE OL
21:45 | 11 Mart 2021 21:45
Ağrı Heyeti Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ı Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AĞRI- Çeşitli temaslarda bulunmak üzre Ankara’ya giden Ağrı Heyeti, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ile bir araya geldi.

Ağrı Valisi Dr, Osman Varol, Ak Parti Ağrı İl Başkanı Halil Özyolcu, Milletvekili Ekrem Çelebi, Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saim Alpaslan ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet,  Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ile bir araya geldi.

Bakan Pekcan ile bir araya gelen Ağrı heyeti, Ağrı’nın ticaret hayatını ve yapılacak yatırımlara ilişkin değerlendirmelerde bulundular.

Sonrasında Vali Dr. Osman Varol, Milletvekili Ekrem Çelebi, Belediye Başkanı Savcı Sayan, ATSO Başkanı Saim Alpaslan ve yönetim kurulu Üyeleri ile birlikte, TOBB Başkanı Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu’nu  bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Vali  Dr.Osman Varol, Milletvekili Ekrem Çelebi ve Belediye Başkanı Savcı Sayan ile birlikte Karayolları Genel Müdürü  Abdulkadir Uraloğlu’nu makamında ziyaret ederek yapılacak yatırımlar hakkında istişarelerde bulundular

Vali Dr. Osman Varol ve beraberindeki heyet, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Sayın İbrahim Şenel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, hayırlı olsun dileklerinin sunulmasının ardından ilimize yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar ele alındı.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.