DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20756112,47%
Ağrı
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Ağrı GSİM İsmail Çalgan’dan OGC Başkanı Nihat Aydın’a ziyaret

Ağrı GSİM İsmail Çalgan’dan OGC Başkanı Nihat Aydın’a ziyaret

ABONE OL
18:44 | 14 Aralık 2021 18:44
Ağrı GSİM İsmail Çalgan’dan OGC Başkanı Nihat Aydın’a ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ortadoğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat AYDIN, Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Çalgan’ı ve İl Müdür Yardımcısı Cemil Budak’ı makamında misafir etti.

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak 11 Nisan 2021 tarihinde göreve başlayan İsmail Çalgan’ın resmî ataması dört gün önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı Resmî Kararname ile gerçekleşti. Çalgan, resmî atamasının ardından ilk ziyaretini de Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti’ne gerçekleştirdi.

OGC Başkanı Nihat Aydın, İl Müdürü Çalgan’a nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür ederek açıklamalarda bulundu. Başkan Aydın, Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak Nisan ayında göreve geldiği ilk günden beri hep daha iyisi ve daha güzeli için çalışmalar yapan Çalgan, ilimiz ve ilçelerimizde yaşamlarını sürdüren gençlerimiz ve sporcularımız için çalışmalar yapıyor. Onların Spor faaliyetlerinin artması, sporun gelişmesi ve sporcu yetiştirilmesi ile ilgili çeşitli makamlarla iletişime geçerek fikir alışverişinde bulunuyor.

İl Müdürü İsmail Çalgan, sadece Ağrılı gençlerimiz için değil, memleketlerinden ayrılıp Ağrı’ya okumak için gelen gençlerimize de destek olmaya devam ediyor. Sık sık GSB’na bağlı KYK yurtlarında kalan öğrencilerimizle bir araya gelerek sohbet eden İl Müdürü, onların sorularını yanıtlamayı ihmal etmeyerek istek ve taleplerini dinliyor. Bu şekilde ilimizde gençlerin sıkıntısız bir biçimde yaşamasına katkı sağlıyor.

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan’ın yaptığı çalışmalar, ilimizde gençlerimiz ve sporcularımızla başarılı adımlar atmaya devam edeceğinin göstergesidir. Kendisini başarılarından dolayı kutluyor, yaptığı ve yapacak olduğu çalışmalara teşekkür ediyorum.” diyerek duygularını ifade etti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.