DOLAR 32,5048 0.25%
EURO 34,5540 0.13%
ALTIN 2.494,680,48
BITCOIN 2044372-0,19%
Ağrı
18°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı GSİM İsmail Çalgan’dan Diyadin ve Doğubayazıt’a ziyaretler

Ağrı GSİM İsmail Çalgan’dan Diyadin ve Doğubayazıt’a ziyaretler

ABONE OL
17:10 | 06 Ocak 2022 17:10
Ağrı GSİM İsmail Çalgan’dan Diyadin ve Doğubayazıt’a ziyaretler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan, Diyadin ve Doğubayazıt ilçelerini ziyaret ederek, sporu geliştirmek ve tabana yaymak için planladıkları ortak çalışmalar ile gençlik faaliyetleri ve hayata geçirilecek projeler hakkında ilçe yetkilileri bilgi alışverişinde bulundu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan, ilk ziyaretini Diyadin Gençlik Merkezini ziyaret ederek gerçekleştirdi. İl Müdürü Çalgan, burada gençlik merkezinin ücretsiz kurslarına gelen gençler ile bir araya geldi. Gençlerin istek ve taleplerini dinleyen Çalgan, Gençlik Merkezi faaliyetleri hakkında İlçe Müdürü Kemalletin Koran’dan bilgi aldı. Buradaki incelemelerini tamamlayan İl Müdürü daha sonra Doğubayazıt ilçesindeki ziyaretlerine devam etti.

Doğubayazıt İlçe Müdürlüğü personeli ile bir araya gelen Ağrı İl Müdürü İsmail Çalgan, ilçede yapılan ve yapılacak olan proje ve faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Doğubayazıt Gençlik Merkezi Has odada düzenlenen Hasbihal programında gençlerle bir araya gelen Çalgan, samimi ve sıcak bir ortamda geçen etkinlikte gençlere kendini tanıtarak deneyimlerini aktardı.

Gençlik Merkezinin ve Spor İl Müdürlüğünün faaliyetleri hakkında da gençlere bilgi veren Çalgan , “Tüm gençleri spor tesislerinden ve gençlik merkezi faaliyetlerden faydalanmaya davet ederek önceliklerinin gençlere sosyal, kültürel, bilimsel, sanatsal ve manevi değerleri kazandırabilmek olduğunu vurguladı.

Doğubayazıt ilçesinde bulunan Radyo Doğubayazıt’ın Mazlum Günhan’ın hazırlayıp sunduğu Toplumsal Artı programına yayın konuğu olarak katılım sağlayan Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan, programda 2021 yılı değerlendirmesinde bulundu. 2022 yılında yapılacak olan spor, gençlik ve yurt yatırımları hakkında da dinleyicilere detaylı bilgi verdi.

Yoğun Doğubayazıt programına ev ziyaretleri ile devam eden İl Müdürü, bu kapsamda Doğubayazıt’ta atletizm branşında başarılı bir grafik çizen Çiğdem İltezer’i evinde ziyaret etti. Burada sporcunun ailesi ile sohbet eden Çalgan, “Sporcularımızı önemsiyoruz. Bu yüzden sporcu kardeşlerimize maddi ve manevi desteklerimiz her zaman olacaktır.” dedi. İsmail Çalgan, başarılı sporcuya eşofman takımı hediye ederek ilçe programını sonlandırdı.

Gerçekleşen ziyaret ve programlarda, Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan’a Spor Şube Müdürü Cemil Budak ve Personel Şube Müdürü Gökmen Aslankılıç eşlik etti.

 

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.