DOLAR 32,5960 0.36%
EURO 34,8722 0.38%
ALTIN 2.495,100,44
BITCOIN 21272335,36%
Ağrı
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı Ekrem Çelebi’ye Soruyor

Ağrı Ekrem Çelebi’ye Soruyor

ABONE OL
12:51 | 19 Ekim 2020 12:51
Ağrı Ekrem Çelebi’ye Soruyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sağlık sağlık diyoruz, ANJİYO diyoruz ama sesimiz kimseye ulaşmıyor, nedir bizim bu çilemiz? Biz bu kadar mı sahipsiziz?

Vatandaşlarımız yollarda can veriyor ama kimsenin umurunda değiliz!
Allah aşkına çok mu zor şu ANJİYO ünitesini devreye sokmak? Ne bekliyorsunuz? Daha fazla vatandaşlarımızın yollarda telef olmasını mı?

Ağrı Devlet Hastanesine gelen  ANJİYO araç gereçlerini ne yapacaksınız merak ediyoruz?

Bizler ANJİYO ünitesi diye buralarda nefesimizi tüketirken, Ağrı’da JEOTERMAL kaynağının bulunduğu yere 14 milyon 107 bin tl ( bu meblağ Sayın Çelebi’nin dile getirdiğidir) kaynak aktarılarak yapılacak olan 50 yataklı fizik tedavi hastanesini gururla defalarca yazan Sayın vekilimiz Ekrem Çelebi !

Lütfen başladığınız işinizi bitirin! Önce halkın sağlığını koruyun ki, o fizik tedavi hastanesinden onlarda faydalanabilsinler.

Bizler tabi ki ilimize böyle değerli yatırımları takdir ve gururla karşılıyoruz, çok daha büyük yatırımlar olmasını ilimizin kalkınmasını istiyoruz, refah düzeyimiz artsın SAĞLIKLA bunların keyfini çıkaralım isteriz;amma velakin ”önce sağlık, önce sağlık”…

Size, verdiğiniz sözü bir kez daha hatırlatıyorum, Ağrı halkı sabırsızlıkla  tam 16 aydır sözünüzü yerine getirmenizi bekliyor.

Sosyal medya paylaşımlarınız dan, Ankara’ya götürdüğünüz heyetler, Ağrı heyetinden Ankara çıkarması adı altında yaptığınız paylaşımlar. Ağrı için çırpınmalarınız, değerli bakanlarımızdan Tarım ve Orman Bakanı Sayın Bekir PAKDEMİRLİ, Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri ERSOY ile Ağrı’mız için yaptığınız değerli görüşmeler hepsini takdir ediyoruz. Allah razı olsun, Ağrı için kim bir adım atsa başımızın tacıdır. Bunlar çok değerli girişimler fakat; ANJİYO ünitesinin aciliyeti daha nasıl anlatılır bilmiyorum.

Kısaca bir hatırlayalım, yakın tarihlerde kimleri kalp krizi sonucu kaybettiğimizi, bu yazdıklarım bizim duyduklarımız, bildiklerimiz,bihaber olduğumuz acaba daha ne kadar çok insanımızı bu yollarda kaybettik sayın vekilim….

”29 Eylül Pazar, Metin Yılmaz 49 yaşında, geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti”.

”05. Ekim Cuma Mahmut Aslanboğa 45 yaşında, geçirdiği kalp krizi sonucu Van Araştırma Hastanesine sevk edilirken yolda (Patnos’ta) hayatını kaybetti.”

”10 Ekim Mehmet Salih Aslan geçirdiği kalp krizi sonucu Van’a sevk edildikten sonra orada hayatını kaybetti”

dediğim gibi, bunlar sadece bizim bildiklerimiz, daha kaç kişi Van yolunda hayatını kaybedecek?

”VAN LOKMAN HEKİM HASTANESİNE”  ACABA KAÇ HASTA GÖNDERME TAAHHÜDÜMÜZ VAR?

Şunu merak ediyoruz ”VAN LOKMAN HEKİM HASTANESİ” ile yapılan anlaşma acaba bizlerin hayatından daha mı değerli? Oraya acaba  kaç hasta gönderme taahhüdümüz var?  Ve bu anlaşma ne zaman sona eriyor? Bilelim de kalp krizi geçirmemesi için vatandaşlarımız uyaralım sayın vekilimiz.

Sosyal medyayı etkin kullananlardan biri olarak sizden rica ediyoruz, çıkın bir şeyler yazın, bizim sesimizi yok saymayın, sesimizi sağır sultan bile duymuştur ama siz bize sağırsınız? NİYE?

Bizim buradaki gayemiz bağcıyı dövmek değil, üzüm yemek… Sayın Çelebi sizin alıngan, kırılgan yapınızı biliyoruz, sizde bizi biliyorsunuz,sizin yaptıklarınızı da, yapmadıklarınızı da yazdığımızı, bizlere verilmiş bir söz, bir umut var  lütfen gereğini yapın, yapamıyorsanız çıkın bu halka anlatın, anlatın ki bizlerde gerçekleri bilelim.

Unutmayın! Sosyal medya paylaşımları bir kaç zaman sonra unutulur ama yaptığınız hizmetler ömür boyu unutulmaz…

Sağlıkla kalın değerli dostlar, aman sakın kalp krizi falan geçirmeyin sonunuzu malum….

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.