DOLAR 32,3759 0.15%
EURO 34,9739 -0.31%
ALTIN 2.324,380,23
BITCOIN 2264089-0,44%
Ağrı

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı Döneri Rekabet Tanımıyor, Ağrı’nın Dönerini Yemeden Döner Yedim Demeyin

Ağrı Döneri Rekabet Tanımıyor, Ağrı’nın Dönerini Yemeden Döner Yedim Demeyin

ABONE OL
13:59 | 03 Temmuz 2020 13:59
Ağrı Döneri Rekabet Tanımıyor, Ağrı’nın Dönerini Yemeden Döner Yedim Demeyin
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı’nın döneri; ne lezzette, ne kalitede ne de fiyatta rekabet tanımıyor!

Ağrı’nın kekik ve envai  güzellikte meralarında otlayan hayvanlarından yapılan Ağrı dönerinden yiyen lezzetini asla başka bir dönerle kıyaslayamıyor.

Bugünler de Bodrum’da bir porsiyon dönere istenen fahiş fiyatlar ( 370 ile 500 tl arası) duyanları hayrete düşürürken lezzeti ve kalitesi  konusunda  da hiç bir fikir yürütülmüyor.

Böyle fahiş fiyatlar karşında sizler için ilimizin, yöremizin lezzeti ve kalitesi asla tartışılmayan  ”Ağrı Dönerini” yemek için Ağrı’ya davet ediyoruz, orada vereceğiniz  (370–500 tl yi)uçak parası yapmaya değer bir  lezzetten söz ediyorum, asla abartmıyoruz.

Ağrı’da, Ağrı  Kağızman Caddesi Sultan Sofrasında, tamamen doğal alanlarda otlayan hayvanların etinden yapılmış, katkısız yaprak dönerini  yemenizi ısrarla tavsiye ediyoruz. Dönerimizi yedikten sonra  bizlere hak vereceksiniz.

BU işletmede sizi güler yüzle karşılayan personel, temiz, hijyenik ortamda hazırlanan ve sunulan YAPRAK ET DÖNERİN  bir porsiyonu  15 tl  yanında pilav, (Bodrum fiyatlarına göre gerçekten bedava) salata ve su ikram olarak sunuluyor, işletme çıkışında sadece,damağınızda  yediğiniz dönerin lezzeti    kalarak ve ilk fırsatta  tekrar orayı ziyaret etmek üzre  ayrılıyorsunuz.

Özel Haber:Gönül Özkılıç

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.