DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20773841,96%
Ağrı
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı Çimento Fabrikası’na Güvenlik Konseyi Ödülü

Ağrı Çimento Fabrikası’na Güvenlik Konseyi Ödülü

ABONE OL
13:55 | 03 Haziran 2022 13:55
Ağrı Çimento Fabrikası’na Güvenlik Konseyi Ödülü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ARKOZ Madencilik A.Ş. Ağrı Çimento Fabrikası, Sağlık, İş Güvenliği ve Wellbeing (İşyeri Esenliği) Yönetimi kapsamında İngiliz Güvenlik Konseyi’nden ödül aldı. 

ARKOZ Madencilik A.Ş., Ağrı Çimento Fabrikası, Sağlık, İş Güvenliği ve Wellbeing (İşyeri Esenliği) Yönetimi kapsamında Uluslararası geçerliliği ve tanınırlığı yüksek olan İngiliz Güvenlik Konseyi tarafından 2021 yılında gerçekleştirilen Denetim programından yüz puan üzerinden 88.37 puan aldı. Şirket, Sağlık ve İş Güvenliği standartlarında mükemmelliğe ulaşma konusundaki kararlılığını çalışanlarıyla, müşterileriyle ve diğer paydaşlarıyla göstererek, liderliğini ve taahhüdünü pekiştirdi.

Sağlık ve İş Güvenliği alanında, uluslararası düzeyde mevcut en kapsamlı, güncel, çağdaş ve sayısal veriler üzerinden raporlanan, ISO 45001 gibi mevcut sağlık ve güvenlik yönetim sistemlerinin gereksinimlerinin çok ötesine geçen Denetim olarak kabul edilen bu programda; şirketlerin Sağlık, İş Güvenliği ve Wellbeing Yönetim performansları en son mevzuata, kabul edilmiş standartlara ve en iyi uygulama tekniklerine göre test edilmektedir.

Konuyla alakalı yapılan açıklamada, “Denetim programı kapsamında, 6 en iyi uygulama göstergeleri olan; Liderlik, Paydaş Katılımı, Risk Yönetimi, Kurumsal Sağlık ve Güvenlik Kültürü, Sürekli İyileştirme, Wellbeing (İşyeri Esenliği) kategorileri detaylı ve titizlikle incelenmiş olup, ARKOZ Ağrı Çimento Fabrikası olarak en yüksek başarı oranları elde edildi.

Sağlık, İş Güvenliği, Wellbeing ve Çevre Yönetimi konularında sürdürülebilirlik odağımızı, sürekli geliştirmeye destek olacak bu başarımızda bizimle beraber olan tüm iş ortaklarımıza, çalışanlarımıza ve ailelerine teşekkür ederiz.” ifadeleri kullanıldı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.