DOLAR 32,3737 0.16%
EURO 34,9798 -0.27%
ALTIN 2.324,280,22
BITCOIN 22727680,00%
Ağrı

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’dan Ağrı’nın Kadim Mahallesine Büyük Müjde 

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’dan Ağrı’nın Kadim Mahallesine Büyük Müjde 

ABONE OL
00:05 | 24 Ekim 2020 00:05
Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’dan Ağrı’nın Kadim Mahallesine Büyük Müjde 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkan Sayan’dan  Müjdeler Art Arda Gelmeye Başladı

AĞRI-Toplumun bu zor zamanlarda birlik olmasını sağlayan herkesi canı gönülden kutluyoruz. Göreve başlamış olduğu günden beri Ağrı için gecesini gündüzüne katıp önemli çalışmalara imza atan Belediye Başkanı Savcı Sayan yıllardır Sıtkiye Mahallesinin büyük özlem içinde olduğu ve taziye zamanlarında büyük sorunların yaşanması sebep olan ve herkesin eksikliğini duyduğu Taziye evi projesi için Sıtkiye Mahallesinde bugün çalışmalara başlandığını belirtmiştir.

Belediye Başkanı Savcı Sayan, yer tespiti işlemleri gerçekleştikten sonra gün içinde Sıtkiye Mahallesi 703 Sokak/ Şeker Kooperatifleri yanında bulunan alana 250 m² alan üzerine İki katlı bir Taziye Evi projesini hayata geçirmek için temel çalışmalarına başlandığını belirtmiştir.

Sıtkiye Mahallesinde yapılacak olan Taziye Evi modern bir şekilde yapılacağı belirtilmiştir. Bu minvalde Taziye Evi yerleşkesinin bulunduğu alanda İki katlı olarak yapılacak olan kompleks yapıda alt katta Taziye Evi, Mescit ve Muhtarlık üst kat ise Yemekhane şeklinde dizayn edilecektir. Bu yerleşkenin içinde mahallemizin yıllardır özlemini duyduğu Kreşinde yapılacağı aldığımız bilgiler arasında yer almaktadır.

Burada Sıtkiye Mahallesinin çalışkan Muhtarı Abdulkadir Durmuş’ada teşekkür ederiz. Yıllardır özverili bir şekilde Sıtkiye Mahallesi için çalışmalar yapmakta ve yeni projelerin oluşması için emek harcamaktadır.

Özel Haber:Gönül Özkılıç

 

 

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.