DOLAR 32,3717 0.15%
EURO 34,9787 -0.3%
ALTIN 2.324,280,22
BITCOIN 22748061,04%
Ağrı

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan; “Sizin onurunuz benim onurumdur

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan; “Sizin onurunuz benim onurumdur

ABONE OL
22:15 | 03 Nisan 2019 22:15
Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan; “Sizin onurunuz benim onurumdur
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, bugün yapılan mazbata törenindeki konuşmalarında  Ağrı’nın kaderinin değişeceğini ve yıldız şehir olacağının altını çizerek  sözlerini şöyle sürdürdü.

“Ağrı’yı Türkiye’nin yıldız şehri yapma iddiasıyla geldim”

Ağrı’nın eski Ağrı olmadığını, kendisinin şehrin neferliğini yapacağını vurgulayan Sayan, şöyle devam etti:

“Sizin onurunuz benim onurumdur. Sizin şerefiniz benim şerefimdir. Buraya hizmetkar olmaya geldim. 5 yıl sonra burada 4-0 yapabilir miyim, 4 milletvekili çıkarabilir miyim, Ağrı’yı Türkiye’nin yıldız şehri yapabilir miyim, bu iddialarla geldim. O kitapçıktaki her sayfa benim namusum ve şerefimdir. Onu gerçekleştirmeye geldim. Ben buraya evden ya da belediyenin koltuğundan gelmiyorum. Fatih Mahallesi’nde tandırda ekmek pişiren teyzenin yanından kalkıp geldim. Bir gün kendimi sizin üzerinizde göreceksem, bir gün sizi daha altta göreceksem ya Rabbi, sen şimdiden belediye başkanlığını elimden al.”

– “İnşallah burayı yıldız yapacağım”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğünü, Ağrı’nın sorunlarını anlatıp yardım istediğini aktaran Sayan, halkın da gereken desteği verdiğini dile getirdi.

Ağrı’nın kötü kaderine “dur” diyeceklerini belirten Sayan, “Cumhurbaşkanımız İstanbul’da belediye başkanı olurken su yoktu ya, her tarafta çöp vardı ya… Cumhurbaşkanımız o şehri yıldız şehir yaptı ya… Ben de onun neferiyim. Cumhurbaşkanı’nın talebesiyim. İnşallah ben de burayı yıldız yapacağım.” ifadesini kullandı.

Herkese adaletli davranacağını, hata yapması halinde uyarılmak istediğini dile getiren Sayan, yarın Vali Süleyman Elban’dan görevi devralacağını bildirdi.

Sayan, “Cuma günü belediyenin kapılarını söküyoruz. Güvenlik nedeniyle oraya konulan x-ray cihazlarını da kaldırıyorum. Beni öldürecekse halkım öldürsün. Namertler öldürmesin. Onun için hep birlikte bu işi başaracağız. Bir devrim yapacağız. Zaten turuncu bir devrim yaptık. Haritada o rengi turuncuya çevirdik. Bunu mutlaka bir yere yazın, turuncu devrim şahlanacak.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.