DOLAR 32,3312 0.24%
EURO 35,0532 -0.24%
ALTIN 2.279,410,10
BITCOIN 22849361,61%
Ağrı

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan İlklere İmza Atıyor

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan İlklere İmza Atıyor

ABONE OL
10:55 | 07 Temmuz 2019 10:55
Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan İlklere İmza Atıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın Ağrı’ya gelmesiyle birlikte başlayan yenilikler, Başkan Sayan Belediye Başkanı seçildikten sonra da devam ediyor, bunlardan ilki; dün ilk kez Başkan Sayan’ın talimatıyla uygulanmaya başlanan dini ve resmi nikahın bir arada  kıyılması.

Evlenmek için belediye başkanlığına başvuran çiftlerin istekleri üzerine artık dini nikahları da resmi nikahları ile kıyılabilecek. Yeni dönemin ilk dini ve resmi nikahı birlikte kıyılan çifti Fatma ve Rojhat oldu. İlk olarak imam tarafından dini nikahları kıyılan çiftin resmi nikahı da Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan tarafından kıyıldı.

Çifte hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Sayan, “ Bundan sonra Ağrı Belediyesi olarak önce dini nikah sonra resmi nikah kıyacağız. Dini ve resmi nikahı ailelerin isteği üzerine birlikte kıyacağız. İsteyen aileler müracaat ettiklerinde belirtecekler. Ağrı Belediyesi olarak yapacağımız bu uygulama ile önce dini nikahlarını kıyacağız sonrada belediye olarak resmi nikahlarını kıyacağız. Allah hayırlı ve uğurlu etsin.” dedi.

    

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.