DOLAR 32,5298 0.09%
EURO 35,0046 -0.11%
ALTIN 2.439,170,14
BITCOIN 21040190,95%
Ağrı
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı Baro Başkanı Aydın’dan, TBB Başkanı Feyzioğlu’na Destek Ziyareti

ABONE OL
14:53 | 07 Şubat 2019 14:53
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Baro Başkanı Av.M.Salih AYDIN bugün TBB merkezinde TBB Başkanı Av.Prof.Dr.Metin Feyzioglu’na bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ağrı Barosu Başkanı Av. Mehmet Salih  Aydın’nın yapmış olduğu ziyaretinde Birlik başkanının Rize Barosunu ziyareti akabinde belli gruplarca yapılan haksız ve mesleği hedef alan söylem ile eleştiriler hususunda Birlik başkanının yanında olduğunu beyan ederken şu açıklamalarda bulundu.

Son günlerde özellikle sosyal medyada Sayın Türkiye Barolar Birliği Başkanımız Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu’nun  Rize Barosu programı kapsamında demokrasinin vazgeçilmez unsurları olan siyasi parti ziyaretlerini eleştiren paylaşımlar ve açıklamalar yer almıştır.

Sayın Birlik Başkanımızın 30 Ocak 2019 tarihinde Rize Barosu’nun daveti üzerine katıldığı programa Ordu, Giresun, Trabzon, Gümüşhane-Bayburt ve Erzincan, Erzurum Baro Başkanlarımız da eşlik etmişlerdir.

Türkiye Barolar Birliği Başkanımız ve Baro Başkanlarımız görevlerini icra ederlerken Kamunun ve toplumun bütün kesimleri ile diyalog içerisinde olmalarından daha tabii bir durum olamaz. Diyaloğa, müzakere ve toplumsal uzlaşıya en fazla ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde bu tür faaliyetleri takdir ediyor ve destekliyoruz.

Mesleki sorunlarımız başta olmak üzere, bütün sorunların ancak hukukun üstünlüğünü, insan haklarını savunmak, karşılıklı nezaket, diyalog, müzakere ile çözülebileceğine inandığını beyan etmiştir.

Birlik Başkanına yapılan ziyarette Ağrı Barosuna yapılacak olan Baro evi, Birlik Başkanının Ağrı’ya yapacağı ziyaret ile Ağrı da mesleklerini icra eden Avukatların Özel Hastanelerdeki sağlık hizmetlerinden faydalanması hususları da konuşuldu. Yapılan destek ziyareti çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.