DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2077342-1,85%
Ağrı
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı Baro Başkanı Av. Salih Aydın’dan Başkan Yardımcısı Ahmet Tunç’a Ziyaret

Ağrı Baro Başkanı Av. Salih Aydın’dan Başkan Yardımcısı Ahmet Tunç’a Ziyaret

ABONE OL
12:03 | 29 Eylül 2019 12:03
Ağrı Baro Başkanı Av. Salih Aydın’dan Başkan Yardımcısı Ahmet Tunç’a Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Baro Başkanı Av. Mehmet Salih Aydın, Ağrı Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Tunç’a makamında bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ağrı Baro Başkanı Av. Mehmet Salih Aydın, Ağrı Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Tunç’u makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarette ortak konu Ağrı idi, karşılıklı olarak pek çok konu üzerinde istişarelerde bulunuldu.

Başkan Yardımcısı Tunç, Ağrı Baro Başkanımız Av. Salih Aydın’ın ziyareti beni çok memnun etmiştir, inşallah Ağrı’mız için güzel projelerimiz hayat geçireceğiz, bizler burada Ağrı’ya hizmet için varız…İnşallah hep birlikte  huzurlu mutlu bir kentte yaşayacağız bunun için elimizden ne geliyorsa;Başkanımız Savcı Sayan’ın talimatları doğrultusunda  en iyisin yapma çabasındayız dedi.

Baro Başkanı Aydın, Sayın Tunç’a katılıyorum, hepimiz aynı şehrin havasını soluyoruz, iyisiyle kötüsüyle bugünlere gelmiş bir Ağrı var…Ben şahsen Sayın Tunç’u uzun yıllardır tanıyorum, kendisi güvenilir, prensiplerine bağlı, çalışkan bir şahsiyet, kendinden eminim ki; Ağrı için de elinden gelenin en iyisini yapma gayreti içinde olacaktır,  bu zorlu görevinde kendisine başarılar diliyorum…Bizlerde ilimiz için her zaman elimizi taşın altına koymuşuzdur ve koyacağız dedi…

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.