DOLAR 32,4958 0.25%
EURO 34,6184 0.34%
ALTIN 2.482,44-0,02
BITCOIN 2046402-4,45%
Ağrı
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı Bakan Murat’la Muradına Erdi

Ağrı Bakan Murat’la Muradına Erdi

ABONE OL
14:39 | 06 Kasım 2019 14:39
Ağrı Bakan Murat’la Muradına Erdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çeşitli istişareler ve incelemelerde bulunmak üzre Ağrı’ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ziyaretler sonrası yaptığı basın toplantısında Ağrı’ya bir birinden değerli ve önemli müjdeler verdi.

Bakan Kurum; Ağrı Bölge için bizim için çok önemli, 31 Mart seçimlerinde de Ağrılı vatandaşlarımız, kardeşlerimiz % 56 oy oranıyla Savcı Sayan Başkanımızı Belediye seçtiler.

Şimdi o sözleri tutma zamanı

Hem kayyumluk döneminde Valimiz Süleyman Elban’ın yaptığı çalışmalar hem Sayın Cumhurbaşkanımızın ortaya koymuş olduğu vizyon ve bu çerçevede Ağrılı vatandaşlarımızın Ak Partimize bakışını net bir şekilde teveccühünü sandığa yansıttıkları önemli bir süreç oldu, tabi o süreçte bizde; Ağrı için, Ağrı vatandaşlarımız için, hem başkanımız hem biz geldik bir çok sözler verdik, şimdi o sözleri tutma zamanı.

Bu çerçevede bugün buraya geldik,yapmış olduğumuz belediye başkanları toplantımızda, Sayın Cumhurbaşkanımız da Ağrı için yapılması gerekenlerin  gidip yerinde görün inceleyin talimatı verdiler,bizde bu çerçevede ekibimizle birlikte bugün buraya ziyarete geldik.
Bugün Ağrı’nın bakanlığımızı ilgilendiren konularına ilişkin beş senelik projeleri, vizyonu ortaya koyup hemen, hızlı bir şekilde hareket edip önümüzdeki yılda inşaatlarına başlamak suretiyle kararlarını alacağız ve bundan sonraki süreçtede herkes üzerine düşeni yapacaktır, belediye kendi üzerine düşeni,bakanlıklarımızdaki genel müdürlüklerimiz üzerlerine düşenleri yapacaklar.

Bakan Kurum’un  2020 yılı, Ağrı için verdiği müjdeler ana başlık itibariyle  şöyle

Atatürk Bulvarı hayata geçiyor

Taşlıçay Deresi en hızlı bir şekilde tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunulacak

Ağrı Vadisi projesi

4 Mahalleyi içine alan dört yüz bin metrekarelik Millet Vadisi

Murat Nehri ve Vadi çalışması  Mart 2020 başlayacak

Fırat Mahallesi Toki Konutları 2. Etap 2020  başlıyor

Bakan Kurum Ağrı Doğunun Parlayan Yıldızı olacak

Şehir içinden  taşınması planlanan ahırlar için; hali hazırda şehir içinde 1300 ahır bulunuyor, bunlar ciddi manada çevre kirliliği yaratıyor ve çok fazla şikayet var, Baloluk Köyünde 1241 dönüm arazi üzerine 500 ahır yapılaması planlanıyor  ayrıca bunların yanına hayvan borsasında  2020  Mart ayında buraya temeli atılacak.
100. Yıl ve Fırat Mahallesi 2.Etap  kentsel dönüşümde 450 adet konutun dönüşümü Mart 2020 başlıyor inşallah.

 Basın toplantısı devam ediyor, diğer konuşmaları buradan takip edebilirsiniz

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.