DOLAR 32,5873 0.33%
EURO 34,7912 0.13%
ALTIN 2.509,081,01
BITCOIN 20900871,26%
Ağrı
12°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı ASKF’den Vali Varol’a Teşekkür Ziyareti

Ağrı ASKF’den Vali Varol’a Teşekkür Ziyareti

ABONE OL
18:14 | 10 Ekim 2022 18:14
Ağrı ASKF’den Vali Varol’a Teşekkür Ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkan ve yöneticileri, Ağrı Valisi Dr. Osman Varol’u ziyaret ederek U-14 liglerinin oluşumunda sağladığı malzeme desteği dolayısı ile Vali Varol’a teşekkür ettiler.

ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, 2. Başkan Mehmet Halim Yakut, Başkan Yardımcısı Metehan Karasu ve IC Elit Akademi koordinatörü Sacit Demir’in de yer aldığı ziyarette amatör sporun sorunları da konuşuldu.

Amatör kulüplerin kurumsallaşması için yer probleminin çözülmesi ve amatör futbol takımlarının maç ile antrenmanlarını yapacakları ikinci bir sahaya olan ihtiyacın konuşulduğu toplantıda Vali Varol, amatörler için spor malzemesi desteklerinin devam edeceği müjdesini verdi.

Çocuklarımıza spor alanında ulaşmanın en kolay yolunun spor kulüplerinden geçtiğini söyleyen Vali Varol, “Elbette ki kulüplerimizi destekleyeceğiz. Onların idari işlerini yapabileceği, kurumsallaşabilecekleri birer ofise ihtiyacı var. Öncelikle yer tespiti yapmamız lazım. Sonrasında oturup bu işin projelendirilmesi üzerinde çalışacağız.

Amatör futbol maçlarında ve antrenmanlarında yaşanan saha sorunlarını da çözmek istiyoruz. Ancak bu sahanın şehrin dışında değil de merkezi bir  konumda olması lazım. Yoksa amatör kulüplere ek olarak ulaşım sorunu çıkarmış oluruz. Önümüzdeki günlerde sizlerle bir araya gelerek neler yapılabileceğini konuşacağız. Amatörleri destekledik, destek olmaya da devam edeceğiz.” dedi.

Ziyaretten memnuniyet duyduklarını söyleyen Askf Başkanı Erkan Kösedağ ise “Amatör spor camiası olarak Sayın Valimize kulüplerimizin taleplerini ilettik. Kendilerine kabulleri dolayısı ile teşekkür ediyorum.” dedi.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.