DOLAR 32,6061 0.11%
EURO 34,9720 0.27%
ALTIN 2.427,930,21
BITCOIN 2093258-3,57%
Ağrı
21°

AZ BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu İlk Yardım Kursu düzenliyor

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu İlk Yardım Kursu düzenliyor

ABONE OL
19:46 | 22 Ekim 2021 19:46
Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu İlk Yardım Kursu düzenliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF), amatör futbol sezonu öncesinde amatör futbol müsabakaları ve bölgesel amatör ligde görevlendirmek üzere, TFF’nin pandemi tedbirlerinin uygulanması için Ağrı İl Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile İlk Yardım Kursu düzenleyecek.

 

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Sağlık İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Halim Yakut konu ile alakalı; “Geçtiğimiz dört yıl içerisinde federasyon olarak iki kurs açılmış ve elli kişilik İlk Yardımcı Havuzu oluşturmuştuk. Buradaki arkadaşlarımızın çoğunun öğrenci olması, bir kısmının ise şehir değiştirmesi sebebi ile yeni bir İlk Yardım Kursu açılması için çalışma başlattık“ açıklamasında bulundu.

 

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Sağlık İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yakut ilk yardım eğitimleri sonunda sertifika verileceğini söyledi. Yakut, ilk etapta 30 kişiye eğitim vereceklerini ve eğitimler sonunda başarılı olan kursiyerlere, düzenlenecek program ile sertifikalarını vereceklerini söyledi. Bu eğitimlerle birlikte hem Ağrı’nın nitelikli insan kaynağına katkıda bulunulacağını hem de müsabakalarda ihtiyaç olan sağlıkçı sayısını arttırmış olacaklarının altını çizdi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.