DOLAR 32,3330 0.24%
EURO 35,0943 -0.12%
ALTIN 2.296,580,85
BITCOIN 22916341,28%
Ağrı

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı 1970 Spor Kulübü basınla buluştu

Ağrı 1970 Spor Kulübü basınla buluştu

ABONE OL
17:52 | 27 Ağustos 2019 17:52
Ağrı 1970 Spor Kulübü basınla buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TFF 3. Lig’de mücadele edecek Ağrı 1970 Spor Futbol Kulübü, kentteki yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Kentteki bir restoranda düzenlenen toplantıda, 18 yıl aradan sonra TFF 3. Lig’de mücadele edecek Ağrı 1970 Spor Kulübünde teknik direktör Yusuf Tokuş ve kulüp yöneticileri basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yapılan transferler ve takımın genel durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Tokuş, ligin zorlu olduğunu, ancak hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Tokuş, “Ligde hedefimiz şampiyonluk, kadromuzu ona göre oluşturuyoruz. Çok zorlu bir lig şampiyon olamasak bile play of oynamak istiyoruz. Zorlu rakiplerimiz var. Ağrı 1970 Spor’un ligde başarılı olması için oyuncularımızla birlikte elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Görüşme halinde olduğumuz bazı futbolcularda almayı düşünüyoruz. Çok kaliteli futbolculara sahibiz. Ziraat Türkiye Kupası’nda da mücadele edeceğimiz için bazı takviyelerde yapacağız.” diye konuştu.

Ağrı Spor Basın Sorunlusu Deniz Budak, “Bu yıl kulübümüz 19 yıldır hasret kaldığı profesyonel liglerde ilimizi temsil edecek. Bu durum karşısında oldukça mutlu ve heyecanlıyız. Şu anda bazı eksikliklerimiz söz konusu. Bu eksikliklerimizi de çok kısa zaman içerisinde gidermek için çalışmalarımız sürüyor. Transfer sezonunun kapanmasına çok az bir süre kaldı. Biz bu süre içerisinde hocamızın eksik gördüğü bir kaç bölgeye 4 transfer daha yapacağız ki bu transferlerimizde tamamlandı sayılır. Çok ufak pürüzler kaldı. Onlarla da kulübümüzün Futbol Şube Sorumlu As Başkanımız Erdal Kılıç Bey yakından ilgileniyor.

Biz bu sezonda geçmiş sezonlarda olduğu gibi taraftarımızın bizleri yalnız bırakmamasını istiyoruz. Bu takım bütün bir Ağrı’nın takımı. Hocamız, futbolcularımız, yönetim ve tüm Taraftarımızla birlikte Ağrı olarak daha iyi yerlere geleceğimize inancımız tamdır. Kentimize ve Ağrı Sporumuza hep birlikte sahip çıkalım” ifadelerini kullandı.

Ağrı’nın  gıda sektöründe önde gelen başarılı, saygın iş adamlarından, Futbol Şube Sorumlu As Başkan Erdal Kılıç, zor bir grupta mücadele edeceğimizi biliyoruz  tüm hazırlıklarımızı ve çalışmalarımızı ona göre yapıyoruz. Yeni sezonun başlamasına çok az kaldı, çok iyi bir  kamp ve hazırlık dönemi geçirdik, evimizde oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası maçı ile bismillah deyip başlıyoruz, inşallah bu sezonu Ağrı Sporumuzun başarısı ile kapatacağız dedi.

Basın Sözcüsü Deniz Budak ve Futbol Şube Sorumlusu As Başkanı Erdal Kılıç ise, basın mensuplarını Ziraat Türkiye Kupasında yarın oynayacak Iğdır Es Spor maçına davet etti.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.