DOLAR 32,5829 0.03%
EURO 34,9454 0.11%
ALTIN 2.426,22-0,15
BITCOIN 2167080-0,66%
Ağrı
18°

PARÇALI BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Ağrı 1970 Spor İkinci Başkanı Av. Konyar İsyan Etti!

Ağrı 1970 Spor İkinci Başkanı Av. Konyar İsyan Etti!

ABONE OL
12:47 | 23 Haziran 2022 12:47
Ağrı 1970 Spor İkinci Başkanı Av. Konyar İsyan Etti!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı 1970 Spor İkinci Başkanı Av. Mustafa Konyar, Ağrı 1970 Spor’un Doğubayazıt FK ile birleşerek isim ve renklerinin değişmesiyle alakalı isyan ve sitem dolu bir açıklama yaptı.

İkinci Başkan Av. Konyar’ın açıklamasında Ağrı 1970 .spor’un satılmak durumunda bırakıldığını söyleyerek, “Öncelikli dün geceden beri Sosyal Medya Kahramanlığı yapanlar, iki yüzlüsünüz samimi değilsiniz ,yine şov peşindesiniz ve bu olaydan bile siyasi rant devşirme peşindesiniz, komiksiniz;

1-Ağrı Spor satıldı çünkü artık dayanacak gücümüz kalmadı.

2-Lig bitti, yeni sezon açılacak, tüm rakiplerimiz transfer yapıyor ama bizde ses yok çünkü paramız yok.

3-Şu an şov yapanlar, bu ilin siyasileri, iş adamları bürokrasisi hiç kimse bizi arayıp ne yapacaksınız demedi.

4-Sponsorluk ve destek için aşındırdığımız kapılarda aşağılandık, kapılar yüzümüze kapatıldı.

5-Şimdi onur ve şeref olarak saydığınız bu ilin takımının formasına reklam bile vermediniz.

6-Kendi evimizde polis barikatları eşliğinde maçlara çıktık, polis seyircimize hakaret etti, karşı çıktık, ilin bürokrasisi küstü maçlara gelmedi.

7-Her zaman Ağrılıyız diyen mangalda kül bırakmayan STK’lar gittiğimiz şehirlerde bizi yalnız bıraktı.

8-İlin siyasileri, ilin bürokratları kaç maçımızı takip etti? Futbolcularımızın hangi sorun ve sıkıntıları ile ilgilendi?

9-Gittiğimiz yerlerde ve evimizde hakemler tarafından doğrandık, bugün onur ve şereften bahseden eli kolu güçlü abiler ne yaptınız Ağrı Spor için?

10-Evimizde rakip takımların siyasi ve idari bürokrasisinin gücü ve etkisi altında kalarak onları çiçeklerle baklavalarla karşılamadınız mı?

11-Kaç antrenmana gelip bizimle ve sporcularımızla hasbihal oldunuz?

12-Üç kuruş para verdiniz veya vesile oldunuz diye hafiye gibi peşimize takılıp yediğimiz ve içtiğimizin hesabını tuttunuz, her birimiz ekonomik ve sosyal olarak güçlü olmasına rağmen cebimizde yemek paramız olmasına rağmen bunu kendi topladığımız parayla yaptığımızı meclislerinizde dillendirip dedikodusunu yaptınız.

13-Takımı ve takımın maliyetini hesap etmeden, bilip bilmeden, cebimizden çoluk çocuğumuzun rızkından buraya katkıda bulunduğumuzu bilmeden meclislerinizde bizi hırsızlıkla suçladınız.

14-Sudan sebeplerle takıma küsüp maçlara gelmediniz, geldiğiniz zamanda bilmenize rağmen küfür edip takıma zarar verip saha kapanmasına sebebiyet veren bugün çok bağıranlar değil mi?

15-Ağrı’nın siyasileri, Ağrı’nın bürokratları, Ağrı’nın iş insanları, Ağrı’nın taraftarları hangi görüş düşünce ve eleştirinizi bizimle paylaştınız?

16-Gelinen noktada geçen yıl 15 bin mertebesinde olan en düşük maliyetli deplasman gideri 80 bin mertebesine ulaşmıştır, iki yüz üç yüz bin olan en düşük sporcu maliyeti sekiz yüz bin mertebesine ulaşmıştır, artan maliyetler, içinde bulunduğumuz durum, ilgisizlik bizi bu kararı almaya zorlamıştır.

17-Bu şartlarda takımı ligde tutmak, arzu ettiğimiz üst seviyelere çıkarmak imkansızlaşmıştır, takımın ligden düşmemesi için bu şekilde radikal bir kararın alınması zaruri olmuştur.

18-Bu duruma gelmemesi için çok uğraştığımızı ve çaba sarf ettiğimizi kamuoyunun bilmesi gerekmektedir.

19-Ayrıca, ne satış ne pazarlık ne para kısmında olmadığımın, parayı alacak kişi olmadığımın da bilinmesini isterim.

Kendi gözlem ve düşüncelerimdir. Av. Mustafa Konyar.” ifadeleri yer aldı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.