DOLAR 32,3384 0.17%
EURO 35,1838 -0.02%
ALTIN 2.247,420,19
BITCOIN 2125764-3,19%
Ağrı

HAFİF KAR YAĞIŞLI

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Acil Çağrı Hizmetleri İl Koordinasyon Toplantısı Düzenlendi

Acil Çağrı Hizmetleri İl Koordinasyon Toplantısı Düzenlendi

ABONE OL
17:45 | 10 Eylül 2021 17:45
Acil Çağrı Hizmetleri İl Koordinasyon Toplantısı Düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AĞRI-Acil Çağrı Hizmetleri İl Koordinasyon Toplantısı Valimiz Dr. Osman Varol’un başkanlığında yapıldı.

Ağrı Valiliği Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Vali Varol’un yanı sıra Belediye Başkan V. Nesim Zengin, Vali Yardımcısı Bülent Şimşek, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İsmail Sıkı, İl Emniyet Müdürü Nihat Özen ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

Yaşanan afet veya olumsuz durumlarla ilgili ekiplerin olabildiğince hızlı bir şekilde müdahale etmesinde acil çağrı hizmetlerinin büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Vali Varol, ilgili kurumların koordineli ve hızlı bir şekilde olaya müdahale etmesi için tüm acil çağrıların tek bir çatı altında 112 Acil Çağrı Merkezinde toplandığını belirtti. Haberleşme ve yer tespiti konusunda en son teknolojinin kullanıldığı ve yakın bir tarihte ilimizde devreye alınan 112 Acil Çağrı Merkezine gelen tüm çağrıların, çağrı alıcı personelimizce karşılandığını ifade eden Valimiz Dr. Osman Varol; sağlık, güvenlik ve itfaiye gibi ilgili birimlerce koordineli bir şekilde en kısa sürede olaya müdahale edildiğini, özellikle can kayıplarının yaşanabileceği olaylarda saniyelerin bile çok önemli olduğunun bilinciyle tüm ekiplerimizin hızlı bir şekilde özveri ile çalıştığını belirtti.

Acil Çağrı Hizmetleri İl Koordinasyon Toplantısı, yapılan bilgilendirme sunumunun ardından 112 Acil Çağrı Merkezi tarafından yürütülen faaliyetlerin değerlendirilmesi ile sona erdi.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.