DOLAR 32,5959 0.35%
EURO 34,8154 0.2%
ALTIN 2.508,190,97
BITCOIN 21025882,15%
Ağrı
12°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ABBİM’in Bursa İl Temsilciliğine Gönül Özkılıç Atandı

ABBİM’in Bursa İl Temsilciliğine Gönül Özkılıç Atandı

ABONE OL
14:54 | 04 Mayıs 2021 14:54
ABBİM’in Bursa İl Temsilciliğine Gönül Özkılıç Atandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AĞRI- Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkan Yardımcısı Gönül Özkılıç, Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) ‘in Bursa İl Temsilciliğine Atandı.

Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Türkiye’nin 81 ilinde yapılandırma çalışmalarına hız verdi.
İnternet medyasının yaygın olduğu bir dönemde olmanın verdiği imkânlarla, İnternet Medyasının haber anlayışı her geçen gün büyük önem arz ediyor. Basılı Gazetelerinin okuma oranında büyük düşüş yaşanırken, Teknolojinin verdiği imkân sayesinde İnternet Haber anlayışı, her geçen gün değer kazandığı gibi, haber bakımından dünyanın her tarafında ilgi odağı oldu.
Gelişen olaylar karşısında, Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Türkiye’nin 81 ilinde temsilcilik ataması yapmaya başladı. Türkiye’nin en seçkin Basın Mensupları ile yola devam etme kararı alan ABBİM, bugün itibari ile 29 ilde temsilcilik atamasını tamamladı.
Alanında oldukça başarılı olan ve yaptığı her haberle gündem oluşturma yeteneğine sahip olma başarısını gösteren ve aynı zamanda, OGC Genel Başkan Yardımcılığı görevini başarıyla yürüten Gönül Özkılıç, Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Bursa İl temsilciliği görevine seçildi.
Gönül Özkılıç’a başarı dileğinde bulunduklarını belirten Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Yönetimi, 81 ilde temsilcilik atamasını yapacaklarını ifade etiler. Bu önemli yolda görev alan herkese başarı dilediklerini belirten ABBİM Yönetimi, tüm Basın mensuplarının sorunlarıyla en yakın şekilde ilgileneceklerini ifade ettiler.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.