DOLAR 32,3849 0.2%
EURO 35,0710 -0.04%
ALTIN 2.325,410,27
BITCOIN 2278908-1,09%
Ağrı

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ABBİM’den Anneler Günü Mesajı

ABBİM’den Anneler Günü Mesajı

ABONE OL
18:30 | 09 Mayıs 2021 18:30
ABBİM’den Anneler Günü Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

VAN-Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Yönetimi, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı, ABBİM mesajında şu ifadelerine yer verdi

Bilindiği üzere her Mayıs ayının ikinci Pazar günün kutlanan Anneler Günü, bugün tüm dünyada kutlanıyor. Bu sene corona virüs gölgesi altında geçen Anneler Günü için vatandaşlar anneleri için en içten, en duygusal mesajı araştırıyor. Günün anlam ve önemine uygun paylaşımlar yapıyor.

Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Yönetimi, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.
Evlatlarını canından ve ruhundan bir parça olarak gören ve tüm hayatını çocuklarının daha iyi olması için karşılık beklemeden harcayan en kutsal varlıkların anneler olduğunu belirten Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Yönetimi, “Annelerimiz hoşgörünün, fedakârlığın, şefkat ve merhametin adıdır” diyerek Annelerin şefkatine vurgu yaptı.
Annelik duygusunun, tüm canlıların nefes alması kadar evrensel bir değer olduğuna dikkati çeken Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Yönetimi “Peygamber Efendimizin ‘Cennet, annelerin ayakları altındadır’ hadis-i şerifiyle payelendirdiği anne sevgisi dünyadaki en değerli sevgidir” diyerek, “Acılarımızı azaltan, sevinçlerimizi çoğaltan, giymeyip giydiren, evlatlarının başarısı, huzuru ve mutluluğu için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun” dedi.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.