DOLAR 32,5154 -0.09%
EURO 34,9400 0.27%
ALTIN 2.439,990,71
BITCOIN 2057546-2,89%
Ağrı
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ABBİM Ağrı İl Temsilciliğine, OGC Genel Başkanı Nihat Aydın Atandı

ABBİM Ağrı İl Temsilciliğine, OGC Genel Başkanı Nihat Aydın Atandı

ABONE OL
21:37 | 06 Mayıs 2021 21:37
ABBİM Ağrı İl Temsilciliğine, OGC Genel Başkanı Nihat Aydın Atandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AĞRI- Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı, Küresel Gazeteciler Konseyi Ağrı İl Temsilcisi, Nihat AYDIN Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM)’in Ağrı İl Temsilciliğine Atandı.

AĞRI-Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Türkiye’nin 81 ilinde yapılandırma çalışmalarına başladı.
İnternet medyasının yaygın olduğu bir dönemde olmanın verdiği imkânlarla, İnternet Medyasının haber anlayışı, her geçen gün biraz daha büyük önem arz ediyor. Basılı Gazetelerinin okuma oranında büyük düşüş yaşanırken, Teknolojinin verdiği imkânlar sayesinde, İnternet Haber anlayışı her geçen gün, biraz daha değer kazandığı bilinmektedir. İnternet haberciliği, insanların en hızlı şekilde haber alma bakımından da, dünyanın her tarafında ilgi odağı haline geldi.

Gelişen olaylar karşısında, Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM), Türkiye’nin 81 ilinde temsilcilik ataması yapmaya başlaması, kamuoyunda büyük takdir gördü. Türkiye’nin en seçkin Basın Mensupları ile yola devam etme kararını alan ABBİM Yönetimi, birçok ilde Temsilcilik atamasını tamamladı.

Ortadoğu Gazeteciler Genel Başkanı ve aynı zamanda, Küresel Gazeteciler Konseyi Ağrı İl Temsilcisi, Ağrı Gürses ve  Bursa Kimlik Haber Gazetelerinin imtiyaz sahibi bilge insan Nihat Aydın, Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Ağrı İl temsilciliği görevine seçildi.

Gazeteci bilge insan Nihat Aydın’a başarı dileklerinde bulunduklarını belirten Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Yönetim Kurulu, 81 ilde temsilcilik atamasını yapacaklarını dile getirdi. ABBİM Yönetimi, tüm Basın mensuplarının sorun ve sıkıntılarıyla ekip olarak oldukça ilgili olacaklarını ifade ettiler.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.