DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2072690-2,08%
Ağrı
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Savcı Sayan,  Ağrı’nın 18 Mahallesinin Kardeş Belediyelerini Açıkladı

Savcı Sayan, Ağrı’nın 18 Mahallesinin Kardeş Belediyelerini Açıkladı

ABONE OL
17:27 | 07 Şubat 2019 17:27
Savcı Sayan,  Ağrı’nın 18 Mahallesinin Kardeş Belediyelerini Açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Savcı Sayan, kardeş ilan ettiği mahalleyi açıkladı. SAYAN; bu illerimiz her büyükşehir kendi mahallesinin 6 ay içinde  kadın merkezlerini, gençlik, yaşlılar merkezini,muhtar kampüsünü, kursların yapılacağı yerleri, parkları bahçeleri, halı sahalarını, oyun sahalarını, ara yol asfaltlarını yapıp bitirecek, 6 ay sonra Cumhurbaşkanımızı davet edeceğiz  onları yarıştıracağız bu 18 belediyenin yaptıklarını Cumhurbaşkanımızın jüriliği önünde değerlendirilecek 1-2-3 cü olarak seçilecekler, belkide 1 ci belediyenin harcadığı para Cumhurbaşkanımızın vereceği ödül belki de harcadığı paraya değecek ve Cumhurbaşkanımızın gözüne dahada fazla girmiş olacak, onlar yarışacak biz, Ağrımız kazanmış olacağız dedi.

Savcı Sayan’nın canlı yayında yaptığı konuşmalardan öne çıkan başlıklar

“Bir insanın hayatındaki en önemli şeylerden birisi doğduğu, büyüdüğü memlekete hizmet etme şansını yakalamasıdır. Ben Ağrılı hemşehrililerime güveniyorum. Onlara hizmet etme şiarıyla yola çıktık…”

"Bir insanın hayatındaki en önemli şeylerden birisi doğduğu, büyüdüğü memlekete hizmet etme şansını yakalamasıdır. Ben Ağrılı hemşehrililerime güveniyorum. Onlara hizmet etme şiarıyla yola çıktık…"

Gepostet von SAVCI SAYAN am Donnerstag, 7. Februar 2019

Kentsel dönüşüm projelerimiz Ağrı’ya has olarak hazırlanacak. Dikey değil yatay yapılaşmayı sağlayacağız. Bu projeler Ağrı’nın yapısına, kentleşme kültürüne uygun olacak…”

"Kentsel dönüşüm projelerimiz Ağrı'ya has olarak hazırlanacak. Dikey değil yatay yapılaşmayı sağlayacağız. Bu projeler Ağrı'nın yapısına, kentleşme kültürüne uygun olacak…"

Gepostet von SAVCI SAYAN am Donnerstag, 7. Februar 2019

“Biz yolları, köprüleri, altyapıları yaparız. Asıl derdimiz devlet ile vatandaş arasında yıkılan köprüleri yapmaktır. Gönül köprülerini kuracağız. Gençlerimizi dışlamadan, ayırmadan kazanacağız. Onlar bu devletin insanları, bu milletin çocuklarıdır..

"Biz yolları, köprüleri, altyapıları yaparız. Asıl derdimiz devlet ile vatandaş arasında yıkılan köprüleri yapmaktır. Gönül köprülerini kuracağız. Gençlerimizi dışlamadan, ayırmadan kazanacağız. Onlar bu devletin insanları, bu milletin çocuklarıdır…"

Gepostet von SAVCI SAYAN am Donnerstag, 7. Februar 2019

İŞTE 18 MAHALLEMİZİN 18 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLE KARDEŞ OLMASI PROJEMİZ

1 – Fırat Mah. ~ İstanbul Büyükşehir Bld.
2 – Gazi Mah. ~ Ankara Büyükşehir Bld.
3 – 100.Yıl Mah. ~ Gaziantep Büyükşehir Bld.
4 – Abide Mah. ~ Bursa Büyükşehir Bld.
5 – Fatih Mah. ~ Antalya Büyükşehir Bld.
6 – K. Karabekir Mah. – Kocaeli Büyükşehir Bld.
7 – Bulut Mah. ~ Konya Büyükşehir Bld.
8 – Sıtkıye Mah. ~ Şanlıurfa Büyükşehir Bld.
9 – Yavuz Mah. ~ Kayseri Büyükşehir Bld.
10-Cumhuriyet Mah. ~ Samsun Büyükşehir Bld.
11 – Alpaslan Mah. ~ Balıkesir Büyükşehir Bld.
12 – Hürriyet Mah. ~ K.maraş Büyükşehir Bld.
13 – Murat Mah. ~ Denizli Büyükşehir Bld.
14 – Leylekpınar Mah. ~ Sakarya Büyükşehir Bld.
15 – Kurtuluş Mah. ~ Malatya Büyükşehir Bld.
16 – Feviz Çakmak Mah. ~ Trabzon Büyükşehir Bld.
17 – Bahçelievler Mah. ~ Erzurum Büyükşehir Bld.
18 – Aşağı Küpkıran Mah. ~ Ordu Büyükşehir Bld.

İŞTE 18 MAHALLEMİZİN 18 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLE KARDEŞ OLMASI PROJEMİZ1 – Fırat Mah. ~ İstanbul Büyükşehir Bld.2 – Gazi Mah. ~ Ankara Büyükşehir Bld. 3 – 100.Yıl Mah. ~ Gaziantep Büyükşehir Bld.4 – Abide Mah. ~ Bursa Büyükşehir Bld.5 – Fatih Mah. ~ Antalya Büyükşehir Bld. 6 – K. Karabekir Mah. – Kocaeli Büyükşehir Bld.7 – Bulut Mah. ~ Konya Büyükşehir Bld.8 – Sıtkıye Mah. ~ Şanlıurfa Büyükşehir Bld.9 – Yavuz Mah. ~ Kayseri Büyükşehir Bld.10-Cumhuriyet Mah. ~ Samsun Büyükşehir Bld.11 – Alpaslan Mah. ~ Balıkesir Büyükşehir Bld.12 – Hürriyet Mah. ~ K.maraş Büyükşehir Bld.13 – Murat Mah. ~ Denizli Büyükşehir Bld.14 – Leylekpınar Mah. ~ Sakarya Büyükşehir Bld.15 – Kurtuluş Mah. ~ Malatya Büyükşehir Bld.16 – Feviz Çakmak Mah. ~ Trabzon Büyükşehir Bld.17 – Bahçelievler Mah. ~ Erzurum Büyükşehir Bld.18 – Aşağı Küpkıran Mah. ~ Ordu Büyükşehir Bld.

Gepostet von SAVCI SAYAN am Donnerstag, 7. Februar 2019

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.