DOLAR 32,3422 0.18%
EURO 35,1861 -0.02%
ALTIN 2.247,760,20
BITCOIN 2142176-1,61%
Ağrı

HAFİF KAR YAĞIŞLI

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Mahmut Tayyip enkaz altından böyle kurtarıldı

Mahmut Tayyip enkaz altından böyle kurtarıldı

ABONE OL
18:22 | 06 Ekim 2020 18:22
Mahmut Tayyip enkaz altından böyle kurtarıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İSTANBULKartal’da çöken binanın enkazında kalan 9 yaşındaki Mahmut Tayyip Alemdar’ın kurtarılma görüntüleri paylaşıldı.AFAD’ın twitter hesabından paylaşılan videoda, Mahmut Tayyip’in enkaz altından 9 saat sonra kurtarıldığı belirtildi. Enkaz altında zamanla yarışan ekiplerin, Mahmut Tayyip Alemdar ile diyaloğu da kameralarca kaydedildi.Arama kurtarma çalışmalarında duyulan ses üzerine Mahmut Tayyip’e ulaşan ekipler, iletişime geçtikleri çocuğun önce yerini tespit etti. Ekipler, tam noktanın belirlenmesi için Mahmut Tayyip’e yakınındaki bir eşyaya ya da duvara vurmasını söyledi. Bu anları cep telefonuyla kaydeden ekipler, Mahmut Tayyip’e, “Bizleri ziyarete geleceksin. Bu videoyu sana atacağız, güleceğiz buna hep birlikte.” dedi.

“Seni maça götüreceğim”

“Aslan parçası” diyerek moral vermeye çalışan ekipler, enkaz altında serum takmaya çalıştıkları Mahmut Tayyip’e hangi takımı tuttuğunu sordu. “Trabzonspor” cevabını alan bir AFAD personeli, Mahmut’a, “Seni çıkartacağım, maça götüreceğim.” diyerek moral verdi.Videoda, bir AFAD çalışanının da Mahmut Tayyip’e, “Mahmut, Trabzonspor’un hatırı varsa taktır şu serumu.” şeklinde seslendiği duyuluyor.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da hastane ziyaretinde Mahmut Tayyip’e Trabzonspor forması ile futbol topu hediye etmişti. Muhabir: Kaan Bozdoğan-Mücahit Türetken

Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm haberlerde AgriHurses.net editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Haberler web sayfamızda otomatik olarak site kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.