DOLAR 32,3227 0.21%
EURO 35,1464 0.03%
ALTIN 2.293,490,72
BITCOIN 22872210,83%
Ağrı

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Lider Medipol Başakşehir’in galibiyet serisi sona erdi

Lider Medipol Başakşehir’in galibiyet serisi sona erdi

ABONE OL
18:22 | 06 Ekim 2020 18:22
Lider Medipol Başakşehir’in galibiyet serisi sona erdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İSTANBULSpor Toto Süper Lig 21. hafta mücadelesinde lider Medipol Başakşehir, sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 1-1 berabere kaldı ve ligin ikinci yarısındaki ilk puan kaybını yaşadı. Turuncu-lacivertli ekip, bu sonuçla puanını 45’e yükseltirken, Erzurum temsilcisi de puanını 18 yaptı. İstanbul ekibi, bir maçı eksik en yakın takipçisi Galatasaray ile puan farkını 9’a yükseltti. 

Üç maç sonra puan kaybetti

Ligin ikinci yarısında oynadığı ilk 3 maçı kazanan turuncu-lacivertlilerin bu serisi, Büyükşehir Belediye Erzurumspor mücadelesiyle sona erdi. Medipol Başakşehir, ikinci yarıya Trabzonspor, Kasımpaşa ve Akhisarspor galibiyetleriyle başlamıştı. 

Clichy devam edemedi

Medipol Başakşehir’in Fransız futbolcusu Gael Clichy, mücadelenin ilk yarısında sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Karşılaşmanın 23. dakikasında sakatlanan ve kenara gelen deneyimli futbolcunun yerine 25. dakikada Joseph Attamah oyuna girdi. Attamah, kalan dakikalarda sol bekte görev yaptı. 

Lucescu da maçı izledi

Medipol Başakşehir ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor arasında oynanan karşılaşmayı A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu da takip etti. Lucescu, mücadeleyi yardımcısı Tayfur Havutçu ile izledi.

Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm haberlerde AgriHurses.net editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Haberler web sayfamızda otomatik olarak site kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.