DOLAR 32,3157 0.2%
EURO 35,1169 -0.05%
ALTIN 2.293,750,73
BITCOIN 22944183,57%
Ağrı

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İş Adamı Volkan Barbaros’tan  ARAS EDAŞ’A  Ziyaret  

İş Adamı Volkan Barbaros’tan  ARAS EDAŞ’A  Ziyaret  

ABONE OL
10:22 | 14 Şubat 2019 10:22
İş Adamı Volkan Barbaros’tan  ARAS EDAŞ’A  Ziyaret  
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara’da tanınan Ağrı’lı  iş adamlarından, gastronomi dalında geniş bir kitleye hitap eden, yüzlerce kişiye istihdam sağlayan, Ankara’da; Ağrı’lıların samimi ve içten ağırlandığı,
güzide işletmelerden olan ”EZGİ KAFE VE RESTORAN” ların yöneticisi ve sahibi Volkan Barbaros bugün Aras Edaş’a bir ziyaret gerçekleştirdi.
Aras/Edaş İl Müdürü Halil İbrahim Gök ile yaptığı görüşmede, Ağrı’da yapılacak olan yatırımlar ve sıkıntılar üzerine görüş alış verişinde bulunuldu.

Aras Edaş İl Müdürü Gök, değerli iş adamımız Volkan Barbaros’un bizi ziyaret etmesinden son derece mutlu olduk diyerek memnuniyetini ifade etti.

Halil İbrahim Gök göreve geldiği günden bugüne büyük bir gayret ve çaba ile Ağrı’daki sıkıntıları çözmek ve halkın menfaatine olacak yatırımları hayata geçirme çalışmaları yapan, halk tarafından sevilen, çözüm odaklı çalışmalarıyla takdir edildiği biliniyor.

Halil İbrahim Gök’ün önemli çalışmalarından biri de; Ağrı’da elektrik kesintilerinin minimuma inmesi, Ağrı’yı bazı büyük şehirlerle karşılaştırdığımızda, Ağrı’da ki elektrik kesintisini neredeyse yok denecek kadar aza indirdiği, kaçak elektrik kullanım sorununu da
halkımızın menfaatleri yönünde çözeceği yönünde çalışmalar yaptığını belirten Gök,
inşallah var olan sorunları değerli hemşirelerimize en olumlu şekilde yansıyacağı
yönde çözeceğiz dedi.-AĞRI

Özel haber:Gönül Özkılıç

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.