DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20783701,01%
Ağrı
19°

AÇIK

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ekrem Çelebi; Diyadin ve Taşlıçay’da AK Parti Teşkilatlarını Ziyaret Etti

Ekrem Çelebi; Diyadin ve Taşlıçay’da AK Parti Teşkilatlarını Ziyaret Etti

ABONE OL
18:59 | 05 Şubat 2019 18:59
Ekrem Çelebi; Diyadin ve Taşlıçay’da AK Parti Teşkilatlarını Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, hafta sonunda geldiği Ağrı’da yoğun bir çalışma yaparak, Bugün yapılan AK Parti Grup toplantısı dolayısı ile Ankara’ya döndü.AK Parti’nin Belediye ve İl Genel Meclis üyelerine yaptığı mülakatta komisyonda yer alan Çelebi, Taşlıçay ve Diyadin ilçelerinde AK Parti ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Latif Birgül ile birlikte önce Diyadin ilçesinde Seçim İrtibat Merkezini ziyaret eden Çelebi, burada AK Parti’nin Diyadin Belediye Başkan Adayı Salih Yaşar’ı ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Partililere kısa bir hitapta bulunan Çelebi, daha sonra Diyadin İlçe Teşkilatı ile birlikte taziye ziyaretlerinde bulundu.
Taşlıçay ilçesini de ziyaret eden Çelebi, burada Taşlıçay’ın mevcut belediye başkanı İsmail Taşdemir’i makamında ziyaret ederken, Taşlıçay AK Parti ilçe yönetimi ve Taşlıçay Belediye Başkan Adayı İsmet Taşdemir’i de Seçim İrtibat Merkezinde ziyaret etti.

Her iki adaya başarılar dileyen Çelebi, dönüş yolunda yol devriyesi yapan kolluk kuvvetleri ile de bir süre sohbet etti. Çelebi’nin 20 Şubat’ta meclisin tatil olması ile seçim süresince Ağrı Merkez başta olmak üzere ilçelerde seçim çalışmalarını yürüteceği öğrenildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.