DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20654821,08%
Ağrı
19°

AÇIK

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Yardımcısı  Oktay Ağrı’da  100. Yıl Mahallesi Sakinleriyle Buluştu

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay Ağrı’da 100. Yıl Mahallesi Sakinleriyle Buluştu

ABONE OL
20:22 | 18 Şubat 2019 20:22
Cumhurbaşkanı Yardımcısı  Oktay Ağrı’da  100. Yıl Mahallesi Sakinleriyle Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay şehir merkezinde esnafı ziyaret ederek onlarla sohbet edip, hatıra fotoğrafları çektirdiler

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ağrı’da esnaf ziyaretinde bulundu.Oktay, Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen programın ardından çarşı merkezinde esnafı gezdi.Burada ilk olarak taksicilere konuk olan Oktay, ardından Cumhuriyet Caddesi üzerindeki tatlıcıda ikram edilen tatlıları tattı.Esnafın çay ikramını geri çevirmeyen Oktay, esnaf ve cadde üzerinde karşılaştığı vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi.Daha sonra AK Parti İl Başkanlığına geçen Oktay, İl Başkanı Abbas Aydın’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.Oktay, Gençlik ve Kadın Kolları başkanlıklarının da çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptığı toplantının ardından partiden ayrılarak  merkez 100. Yıl Mahallesi Muhtarı Veysel Engin’in evine geçti.

Engin ailesi ve evde bulunan bazı mahalle sakinleriyle bir araya gelen Oktay, sıcak geçen sohbette sorun ve talepleri dinledi.

Mahalle sakinleri, sohbette Oktay’a İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Ağrı Belediyesinin çalışmalarından memnun kaldıklarını ifade etti. Vali ve Belediye Başkan Vekili Süleyman Elban’ın mahalleye önemli kazanımlar sağladığını anlatan mahalle sakinleri, AK Parti Belediye Başkan Adayı Savcı Sayan’ın da güzel çalışmalar yapacağına inandıklarını söyledi.

Oktay’a ziyaretinde, Vali Elban, AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, AK Parti İl Başkanı Abbas Aydın ve Ağrı Belediye Başkan Adayı Savcı Sayan eşlik etti.

Kentteki programını tamamlayan Oktay, daha sonra Ahmed-i Hani Havalimanı’ndan Ankara’ya hareket etti.

  

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.