DOLAR 32,3875 0.2%
EURO 35,1110 -0.04%
ALTIN 2.325,530,28
BITCOIN 2278307-1,02%
Ağrı

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı’lı Sanayiciler; Savcı Sayan Sizden Yatırım Bizden!

Ağrı’lı Sanayiciler; Savcı Sayan Sizden Yatırım Bizden!

ABONE OL
12:51 | 19 Ekim 2020 12:51
Ağrı’lı Sanayiciler; Savcı Sayan Sizden Yatırım Bizden!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Ağrı adayı Savcı Sayan,seçim çalışmalarında sanki bir atom karınca, bizler bile zaman zaman kendisini takip etmekte gerçekte zorlanıyoruz.

Bir bakıyoruz Ağrı’da, bir bakıyoruz Ankara’da, Ağrı’nın sesini duyurmak için adeta gece gündüz hızını kesmeden büyük bir güçle çalışıyor.
Ulusal basının da dediği gibi Savcı Sayın gerçekten Ağrı için çok büyük bir şans ve bu şansı Ağrı halkının en iyi şekilde değerlendireceğine inanılıyor.

Sizlerinde bildiği gibi daha başkan seçilmeden ilimize seçim sonrası yapılacak yatırımlar için yaptığı girişimlerde aldığı sözler, işsizlik ve gençlerimizin geleceği için hazırlanan projeler hiç de göz ardı edilemez, bugüne kadar kim Ağrı için bu kadar çırpındı? Sayın Valimiz Süleyman Elban’ın hakkını gerçekten teslim etmek lazım, Allah razı olsun kısacık dönemde Ağrı’ya önemli yatırımlar yaptı; şimdi sıra Savcı Sayan’da, ilimizde pek çok sorun olduğu gibi,sağlık sorunları en üst sırada.
”ÖNCE İNSAN” diyen Savcı Sayan sağlık alanında var olan sorunları çözmek ve Ağrı halkının artık çevre illere gitmesini gerektirmeyecek şekilde sağlık alanında büyük iyileştirmeler  getirecek, geçtiğimiz Cumartesi günü ilimize gelen Sağlık Bakanımız Fahrettin Kaca’nın verdiği müjdeli haberlerle  Savcı Sayan’ın sesinin ulaştığını görüyoruz ve buda bizlerin içini ferahlatıyor.

İlimize yapılacak olan 200 yataklı kadın doğum ve çocuk hastanesi, Ağrı’nın sağlık üssü olması yolunda atılacak adımlar ve sağlık turizmini son derece  önemsediğini belirten Sağlık Bakanımız Koca’nın, hastanemizdeki doktor açıklarının da kapatılacağı sözünü vermesi,
birçok aile sağlık merkezi ve sağlık evlerinin açılacak olması Ağrımız için çok olumlu projeler, inşallah en kısa sürede gerçekleşmesini umuyoruz.

Sağlık Bakanımız Koca’nın ilimizdeki ziyaretin bitiminde kendilerini Ankara’ya uğurladıktan hemen sonra tekrar esnaf ve ev ziyaretlerini yapmaya yönelen Sayan,
yaptığı bir ev ziyaretin de 8-10 yaşlarında bir çocuğumuzla kurduğu dialog gerçekten çok güzeldi, çocuğumuz mahallesine bir halı saha istedi bunun üzerine
Savcı Sayan çocuğa başkan olsam da olmasamda sana söz o halı sahayı yapacağım diyerek çocuğun ellerini öpmesi ve ona gösterdiği sıcak ve sevgi dolu yaklaşımı; Savcı Sayan’ın çocuklarının seviyesine inmesi onları önemsemesi,çocuklarımızın Sayan için ne kadar değerli ve önemli olduğunun bir göstergesidir, gecenin geç saatlerine kadar Sayan’ı evlerinde ağırlayan misafir eden Ağrı halkının bu davranışı Savcı Sayan’ı ne kadar sevdiklerini ve ona güvendiklerini gösteriyor.

Ağrı halkı, Savcı Sayan ile eline geçen bu şansı değerlendirirse Ağrı gelecekte güzel, huzurlu günler görecektir, verdiği sözlerden biri olan 18 mahalleye kardeş şehir projesinde, kardeş şehir belediyelerini açıklaması ve işsizliği gidermek için yaptığı girişimler de şimdiden filizlenmeye başladı. Ağrı’ya Savcı Sayan gelirse, Ağrı’ya sanayici gelecek, Ağrı’ya yatırım gelecek, Ağrı’ya güven gelecek, Savcı Sayan demek ”GÜVEN ”demek, Savcı Sayan demek”HİZMET”demek,
Savcı Sayan demek vatan’ını, milletini seven demek…Bunları neden mi söylüyorum?

Savcı Sayan sizden, yatırım bizden

İki gün önce Ankara’da bulunduğum sırada; binlerce kişiye istihdam sağlayan, Ağrı’lı  sanayici iş adamı ile yaptığımız görüşmede, ”lütfen 31 Mart’ta Savcı Sayan’ı seçin, Savcı Sayan sizden Ağrı’ya yatırım bizden”bizler Sayan’ı çok iyi tanıyor ve ona güveniyoruz, o dediğini mutlaka yapar dedi.

Ankara’da izlemlediğimiz ve gördüğümüz, duyduğumuz kadarı ile iş dünyasının gözü kulağı Ağrı’da ve yatırımlar için seçim sonuçlarını bekliyorlar, Ağrı böyle büyük bir fırsatı asla kaçırmamalı. Savcı Sayan kazandığında Ağrı’ya güneş tekrar doğacak, Ağrı kazanacak başka yolu yok.

Savcı Sayan’ın seçim çalışmalarında tekrar tekrar dile getirdiği şu sözlerini, ”Ağrı’nın yıllar sonra yakaladığı bu fırsatı değerlendirmek ve Ağrı’nın geleceğini kurtarmak adına unutmamalıyız”  Sayan;  Ağrıyı hep birlikte kalkındıracağız, Ağrının değerlerini hepimiz biliyoruz, Ağrı adeta bir altın madeninin üzerinde oturuyor, yer altı kaynaklarımız bu ilin bugüne kadar görmezden gelindiği büyük bir kıymet, ilimizin kalkınmasında çok büyük bir güç, bu gücün farkındayız bu kıymetli yer altı kaynaklarımızı inşallah gün yüzüne çıkaracağız, iş dünyası buraya yatırım yapmak için 31 Mart’ı bekliyor, Ağrı Türkiye’nin bir marka şehri olacak, bir yıl sonra geriye dönüp baktığımızda imkansız görünen pek çok şeyin imkansız olmadığını inşallah hep birlikte göreceğiz, sadece bana bir yıl verin ve görün sizlerin güveninizi asla boşa çıkarmayacağım diyen Savcı Sayan,
ev ve esnaf ziyaretlerinde sanki aileden biri gibi karşılanıyor, gördüğü sıcak ilgi ve alaka kendisine çıkmış olduğu bu ulvi yolda büyük bir güç veriyor, dün gece saat 01:30 ziyaretlerinin bitiminde paylaştığı video da da  görüyoruz ki, Sayan’ın gecesi gündüzü AĞRI,AĞRI…Allah kendilerine kolaylıklar versin, yolu açık olsun inşallah…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.