DOLAR 32,5062 -0.11%
EURO 34,9501 0.32%
ALTIN 2.430,030,30
BITCOIN 2075541-3,77%
Ağrı
16°

AÇIK

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi Ağrı’nın Umudu Oldu

Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi Ağrı’nın Umudu Oldu

ABONE OL
16:23 | 31 Ağustos 2018 16:23
Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi Ağrı’nın Umudu Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi’nin esnaf ve vatandaşlarla kurduğu güzel dialoglarla onların yüreğinde taht kurmaya devam ediyor, Sayın Çelebi’nin Ağrı Esnaflarına yaptığı ziyaretler,onların sorunlarına çözüm odaklı yaklaşması esnafında umutlarının tekrar yeşermesine sebep oluyor.
En son Ağrı Sebze ve Meyve haline yaptığı ziyarette,oradaki esnaf ve Ağrı Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Kutbettin Yıldız’la yaptığı görüşmelerde bunun bir göstergesi.

Ağrı Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Kutbettin Yıldız, Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi’nin kendilerini ziyaret ederek sorunlarını çözme çabasının önemli olduğunu söyledi.

Hal esnafının sıkıntılarını olduğunu söyleyen Başkan Yıldız ” Biz bu binalara taşındıktan sonra bir çok sorunla karşılaştık.

Bir çok yetkiliye ulaşmaya çalıştık. Ağrı’nın yoğun kış şartlarında bu binalarda iş yapmamız mümkün değil.Biz görüşmek talep ederken, Milletvekilimiz bize ulaştı. Hal esnafı ile bir araya gelerek sorunlarımızı dinledi. Bizde işyerlerimizde yaşanan sorunlarımızı, mescit sıkıntımızı bizleri ziyaret eden Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi’ye ilettik.

sağolsun Sayın Belediye Başkanımız Süleyman Elban’a konuyu iletmişler.Bu konuda sorunlarımızla ilgilenen ve çözümler üreten Milletvekilimiz Ekrem Çelebi’ye ve sorunlarımızı çözme sözü veren Sayın Belediye Başkanımız Süleyman Elban’a teşekkür ediyorum” dedi

Hal Esnafının kaçak satışlar dolayısı ile bitme noktasına geldiğinide söyleyen Yıldız ” Özellikle Erciş ve Erzurum güzergahından şehre kaçak sebze girişi yapılıyor.

Bu kaçak sebzelerin yol denetimlerinden nasıl geçtiğini anlamak mümkün değik. Biz vergi veriyor, harç ödüyoruz. Onlar ise faturasız bir şekilde şehre sebze girşi yapıyor. Bu doğal olarak bizim işlerimizi aksatıyor. Yetkililerden ricamız yol denetimlerinin sıklaştırılmasıdır. “dedi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.