DOLAR 32,3830 0.19%
EURO 35,0919 -0.01%
ALTIN 2.325,460,27
BITCOIN 2281212-0,39%
Ağrı

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ak Parti Ağrı Milletvekili ÇELEBİ’NİN Esnaf Ziyaretleri Devam Ediyor

Ak Parti Ağrı Milletvekili ÇELEBİ’NİN Esnaf Ziyaretleri Devam Ediyor

ABONE OL
14:39 | 28 Ağustos 2018 14:39
Ak Parti Ağrı Milletvekili ÇELEBİ’NİN Esnaf Ziyaretleri Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi,Bayram Sonrasında da İl Teşkilatlarıyla Birlikte Ağrılı Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor,Onların Sorun Ve Önerilerini Dinliyor.

Ziyaretlerine AK Parti Ağrı İl Başkanlığından başlayarak; Merkez İlçe, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanlıklarını ziyaret ederek devam eden, teşkilatımız ve kıymetli hemşehrilerimiz ile sohbet eden Sayın Çelebi,programını  aksatmadan diğer ziyeretlerini gerçekleştirmek için oradan ayrılarak sebze ve meyve haline yöneldi.

Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi,Ağrı Sebze ve Meyve Halini ziyaretinde Ağrı Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Kutbettin YILDIZ ve hal esnafı ile bir araya gelerek onların hal ve hatırlarını sordu,sorun ve önerilerini dikkatle dinledi,gördükleri yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini ileten Çelebi,hayırlı ve bereketli kazançlar dileklerini ileterek yapmak istediği diğer ziyaretleri için oradan ayrıldı.

Sonrasında Ağrı Otogar esnafını ziyaret eden Çelebi,Ağrı Otobüs İşletmecileri Derneği Başkanı Cem KÖSEOĞLU ve otogar esnafıyla ile bir araya gelerek, otogar esnafı kardeşlerimizin sorunları ve önerilerini dinledi.


Kendisine sunulan önerilere sıcak bakan Çelebi Ağrı Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hayati AYDEMİR’i ziyaret etmek için halden ayrıldı.

AYDEMİR’i ziyaretinde esnafın sorunları hakkında istişarelerde bulunduklarını ifade eden Çelebi;tüm sorunlara çözüm odaklı yaklaştıklarını dile getirdi.

Özel haber:Gönül Özkılıç

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.