DOLAR 32,3458 0.25%
EURO 35,0958 -0.18%
ALTIN 2.307,231,32
BITCOIN 22855212,78%
Ağrı

KAPALI

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

AİÇÜ Rektör Karabulut’tan Kurban Bayramı Mesajı

AİÇÜ Rektör Karabulut’tan Kurban Bayramı Mesajı

ABONE OL
18:28 | 06 Ekim 2020 18:28
AİÇÜ Rektör Karabulut’tan Kurban Bayramı Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AİÇÜ Rektör Karabulut’tan Kurban Bayramı Mesajı

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Abdulhalik Karabulut’un “Kurban Bayramı” İçin Yayınlamış Oldukları Kutlama Mesajı Ebedi kardeşliğimizi, tebrikler ve tekbirlerle yeniden ihya ettiğimiz mübarek Kurban bayramın, ülkemizle birlikte tüm İslam âlemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.

Bayramlarımız, kardeşlik bilincimizi yenileme, aramızdaki muhabbet ve dayanışmayı pekiştirme vesilesidir. Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nin çok değerli mensuplarının bayram günlerinin ruhuna uygun şekilde hareket ederek, yardımlaşma ve dayanışma duygularını bir gönül seferberliğine dönüştüreceklerine inancım tamdır.

Mübarek Kurban Bayramı’nın oluşturacağı kardeşlik ikliminin tüm insanlığa ulaşmasını, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesini diliyorum. Ülkemizin
geleceği için ön yargılardan kurtularak, toplumumuzu birleştiren unsurların, müşterek değerlerimizin de öne çıkarılması gerekmektedir. Çünkü vatan her şeydir ve vatansız millet olmaz.

Bu duygularla, Kurban Bayramı’nın bütün insanlığa huzur ve barış etirmesini diliyor, başta üniversitemizin akademik, idari personeli ve sevgili öğrencilerimiz olmak üzere, Ağrılı vatandaşlarımızın ve bütün İslâm Âleminin mübarek Kurban Bayramını kutlar, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.