DOLAR 32,3769 0.17%
EURO 35,0379 -0.17%
ALTIN 2.324,750,24
BITCOIN 2264318-0,41%
Ağrı

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı Belediyesi Yeni Yapılan Park Alanlarını Hizmete Açıyor.

ABONE OL
18:25 | 04 Eylül 2018 18:25
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Belediyesinin, Rengârenk ve daha yeşil bir Ağrı için bir çok mahallede park çalışmalarını hızla yürütüyor.

Bu parklardan 4 tanesi tamamlanarak hizmete açılmıştır. Diğer parkların bir an evvel hizmete açılması için yoğun bir çalışma harcanmaktadır.

Sosyal alanları çoğaltarak, vatandaşların dinlenip, çocukların oyunlar oynayabileceği güvenli alanlar oluşturan Belediyemiz, parkların sayısını arttırarak sosyal alanları genişletmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda başlanan Bulut, Abide, Kazım Karabekir ve Cumhuriyet parklarının tamamlanması ile mahalleler modern dinlenme alanları ve oyun gruplarına kavuştu.

Parklar sadece çocuk oyun alanı ve yeşil alanla sınırlı değil spor alanları, dinlenme alanları gibi çeşitlilikle donatılıp vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın hoşça vakit geçirebileceği alanlar haline getirildi.

Parklarda vakit geçiren vatandaşlar, mahallelerine böyle modern yaşam alanları kazandıran Ağrı Valisi ve Belediye Başkanı Süleyman Elban ile belediye personeline teşekkür ederek çalışmaların özverili bir şekilde devam etmesi temennisinde bulundular.

Parkların tamamlanması ile ilgili açıklamalarda bulunan Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımız Süleyman Elban, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin daha sağlıklı bir nesil olarak yetişmesi için çocuk parkları ve spor alanlarının her mahallemizde çoğaltılması adına çalışmalarımız devam etmektedir. Parklarımızı özellikle modern çağa yakışır bir şekilde tasarlayıp uyguluyoruz.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.